Un judecator din Arabia Saudita sustine ca sotii musulmani pot si au dreptul sa-si palmuiasca sotiile daca acestea cheltuiesc prea multi bani. "Daca un barbat ii da sotiei sale 320 de dolari si ea isi cumpara o abaya (acoperamantul negru de pe capul femeilor din Arabia Saudita, n.r.) dintr-un magazin de firma la un pret de 240 de dolari, iar sotul o palmuieste pentru fapta ei, ea isi merita pedeapsa", a sustinut judecatorul Hamad Al-Razine, in cadrul unui seminar pe teme de violenta domestica, afirma Libertatea.

Proprietarul unui restaurant din Freiburg, Germania, a gasit o metoda mai putin obisnuita pentru a atrage atentia clientilor atunci cand acestia merg la toaleta. Pentru un euro, clientii isi pot face nevoile in instrumente muzicale in forma de trombon, care tin locul pisoarelor, scrie Cancan.

Sat indian cu 250 de perechi de gemeni Doctorii incearca sa desluseasca misterul satului indian in care exista 250 de perechi de gemeni. Numai in anul 2008 s-au nascut 15 perechi, iar in ultimii 5 ani, s-au nascut aproximativ 60 de perechi de gemeni. Chiar daca se stie doar de 250 de perechi, numarul real pare a fi mult mai mare, iar rata de nastere a gemenilor pare sa creasca de la an la an. "Din punctul meu de vedere, sunt aproximativ 350 de perechi in satul Kadinhi. Uimitor este faptul ca se nasc din ce in ce mai multi gemeni. Numarul acestora s-a dublat in ultimii ani", a declarat doctorul Krishnan Sribiju. Acesta este un caz ciudat, deoarece in India sunt foarte putine cazuri de gemeni, in comparatie cu restul lumii, afirma Gardianul.

Prima companie aeriana destinata exclusiv animalelor O noua linie aeriana, ce se va lansa in luna iulie in SUA, promite sa revolutioneze experienta zburatului cu avionul pentru animalele de companie. Prima cursa Pet Airways va decola in data de 14 iulie de langa New York, urmand sa se indrepte spre Los Angeles, cu escale la Washington, Chicago si Denver. Alysa Binder, fondatoarea companiei, doreste, prin aceasta linie aeriana, sa ofere o solutie sigura si confortabila pentru transportul animalelor. Ea spune ca ideea i-a venit in urma dificultatilor intampinate cand a trebuit sa-si transporte propriul caine cu avionul, relateaza Gandul.

Tinerii au hormonii innebuniti si pusi pe harjoneala, este un lucru stiut de toata lumea. Vama Veche, un loc special pentru tinerei, a dat startul la sex oral si orgii pe plaja. Atac are dovada, pozele sunt explicite, cometariile sunt de prisos. Inhibitiile au fost sterse de spuma marii pentru cei care traiesc la maxim cu chilotii in vine. Sursele ne-au relatat ca acest lucru este normal pentru Vama Veche, sexul este la liber si practicat in grup, scrie Atac.

Iata masina de buzunar Masina Peel 50 cu doua locuri si o minibaterie este considerata o solutie salvatoare pentru descongestionarea traficului infernal din New York, dar si pentru rezolvarea problemelor legate de insuficienta locurilor de parcare. Pe langa faptul ca este “cea mai mica masina din lume”, performanta inscrisa deja in Cartea Recordurilor, acest vehicul prezinta avantajul ca nu produce emisii de carbon. Este o masina complet electrica ce poate atinge viteza de 65 de kilometri pe ora, dar nu merge in marsarier. Doua sute de astfel de masinute pot fi parcate in jurul unui bloc din New York. Dar acestea nu sunt inca legale pe strazile din metropola americana, scrie Click.

In varsta de numai 12 ani, britanicul Harry Willsher a reusit sa castige un concurs organizat de Fabrica de dulciuri Swizzell‘s Matlow in scopul de a gasi un degustator pentru produse pe baza de retete strict secrete. Willsher a uluit juriul concursului organizat de Swizzell’s Matlow pentru modul in care a reusit sa descrie aroma si gustul bomboanelor sale favorite, numite Drumstick, dupa cum scrie ziarul Click.