Cei mai mari sani din lume. Norma Stitz, din Atlanta, Georgia, este femeia cu cei mai mari sani din lume, bustul acesteia de peste 170 de centimetri fiind recunoscut de Cartea Recordurilor. Norma a declarat in cadrul unei emisiuni ca sanii sai o impiedica sa aiba o relatie normala, deoarece barbatii nu fac altceva decat sa se holbeze la pieptul sau. In ciuda acestui fapt, femeia nu are de gand sa faca operatie pentru micsorarea sanilor, pentru ca acestia au facut-o celebra, scrie Gardianul.

Partenerul de orgii al actritei din Giurgiu este insurat. Regizorul Ovidiu Gherasim-Robu, partenerul de orgii al fostei directoare a Teatrului Valah din Giurgiu, Violeta Teasca, este om insurat, la casa lui. Impreuna cu amanta sa, actrita bisexuala Violeta, regizorul pervers agata necunoscuti pe internet pentru partide de sex total in grup, scrie Cancan.

Nu s-a spalat de 35 de ani pentru a avea un fiu. Un barbat din India, care are sapte fiice, nu s-a mai spalat de 35 de ani, pentru a se asigura ca urmatorul sau copil va fi un baiat. Kailash 'Kalau' Singh a inlocuit spalatul pe corp si pe dinti cu 'o baie a focului', pe care o face in fiecare seara, cand sta intr-un picior langa foc, fumeaza marijuana si se roaga la Shiva. 'E ca si cum ai folosi apa pentru a face baie. Baia cu foc omoara bacteriile si infectiile de pe corp', a declarat indianul, potrivit Click.

Nu i-au dat voie cu ursuletul de plus in avion. Angajatii companiei aeriene Easyjet din Glasgow au facut sa planga o fetita dupa ce nu i-au dat voie sa ia cu ea in avion un ursulet de plus. Alba Peris calatorea cu mama ei, Amparo Peris, si pe langa bagajul pe care urmau sa il ia cu ele in avion, cele doua nu mai aveau alte genti. Totusi, pentru ca ploua afara, fetita pusese jucaria intr-o plasa, ca sa nu se ude, iar operatorii din aeroport l-au considerat bagaj in plus si nu unul pe care il puteau lua cu ele in aeronava, ci unul care putea sa fie pus doar in cala, scrie Libertatea.

A descoperit dupa trei ani ca sotia e barbat. Fu Shitou, din China, s-a casatorit cu travestitul Wei Jinhua fara sa stie ca acesta era barbat. Abia dupa trei ani, Shitou a aflat de la politie, care i-a perchezitionat "nevasta", ca Wei nu e femeie. "Nu am facut niciodata sex, avea doar grija de mine", le-a spus Fu politistilor, potrivit Cancan.

Ele au pozat goale la tinerete, dar si la batranete. In urma cu zece ani, membrele entuziaste ale Institutului Rylstone din Marea Britanie au luat initiativa de a poza goale pentru un calendar. S-au colectat 2,24 de milioane de euro din vanzarea acestuia, banii fiind folositi in scopuri caritabile si pentru finantarea cercetarilor in lupta impotriva leucemiei. Doamnele si-au dat din nou intalnire, recent, pentru a repeta isprava, scrie Click.

Verigheta dauneaza vietii sexuale. Dupa ce se casatoresc, unii oameni poarta verigheta non-stop, chiar si atunci cand dorm. Totusi, cercetatorii din Belarus au descoperit ca pentru barbati nu e un obicei sanatos, deoarece poate duce la disfunctii sexuale si chiar impotenta. Astfel, se pare ca energia care are legatura cu buna functionare a aparatului urogenital trece chiar prin cel de-al patrulea deget al mainii, cunoscut si sub numele de Inelar, deoarce pe el se poarta inelul de logodna sau verigheta, scrie Libertatea.

Prezervativele luminoase. Compania Techosex a lansat pe piata prezervativele care stralucesc in intuneric. Pentru ca acestea sa se "aprinda" este nevoie sa fie expuse la o sursa de lumina timp de 30 de secunde. Un pachet cu trei prezervative luminoase costa 3,95 de dolari, scrie Cancan.

L-a muscat un sarpe de penis, cand se afla pe toaleta. Un taivanez din Nantou a patit ceva care pe de o parte starneste rasul, pe de alta parte e dureros numai daca stai sa te gandesti. Barbatul a fost muscat de penis, in timp ce se afla pe toaleta. Fara a se astepta sa aiba parte de vreo aventura cand a mers la baie, barbatul statea linistit pe vasul de veceu, cand a simtit o durere ascutita, de parca cineva i-ar fi infipt un cutit in penis, scrie Libertatea.