A salvat un cangur de rechini. Conform The Telegraph, Neil McCallum se plimba pe plaja cu fiul sau, pe Coasta de Aur, cand a vazut un cangur in larg. Stiind ca acele ape sunt populate cu rechini, surferul australian a sarit imediat in ajutorul cangurului. Ajuns langa animal, Neil a incercat sa-l faca sa se urce pe placa sa de surf. In cele din urma a reusit sa il indrepte spre tarm si sa il scape de o moarte sigura, scrie Gardianul.

Si-a dus fiul de 14 ani la prostituate. Un britanic originar din Polonia a considerat ca fiul sau de 14 ani e deja barbat si e pacat ca e inca virgin, asa ca s-a gandit sa-i caute o prostituata. Astfel, intr-o seara, cei doi au facut cateva ture cu masina in cartierul rau famat Mapperley din Nottingham, in cautarea unei femei cu care pustiul sa faca sex. Dupa ce au admirat fetele de pe marginea drumului, s-au oprit la una dintre ele, iar tatal a chemat-o la masina. Potrivit The Sun, prostituata a mers, a discutat un pret si... apoi a scos insigna: era, de fapt, o politista sub acoperire, scrie Libertatea.

Fata care plange cu lacrimi de sange. Scena pare desprinsa dintr-un film SF, dar este cat se poate de reala pentru Rashida Khatoon, o tanara din nord-estul Indiei. Cand plange, fetei nu i se scurg lacrimi obisnuite pe obraz, ci lacrimi de sange. Doctorii din regiunea Patna, India, nu au gasit nici o explicatie medicala pentru ceea ce se petrece cu Rashida, dar localnicii sustin ca este un miracol, facand plecaciuni in fata fetei si familiei acesteia, scrie Gardianul.

S-a hranit numai cu apa, 101 zile. Un rus din Samara a tinut post negru 101 zile, timp in care s-a hranit numai cu apa, reusind astfel sa slabeasca 26 de kilograme. Alexander Antifov (33 de ani) a citit in timpul postului Biblia si Coranul, dar in rest a dus o viata normala. Nu a renuntat la jogging, a facut regulat sex cu prietena lui si a mers zi de zi la serviciu. Cu toate ca medicul care-l tinea sub observatie se temea ca Alexander o sa se imbolnaveasca, la finalul celor 101 zile, barbatul a declarat ca, desi e slab mort, se simte bine, scrie Libertatea.

Si-a pozat fiica in fiecare zi. Britanicul de origine indiana Munish Bansal e atat de mandru de cei doi copii ai sai, incat nu trece o zi fara sa ii pozeze. Ca orice tata, britanicul de origine indiana Munish Bansal este foarte mandru de cei doi copii ai sai, cu care nu ezita sa se laude ori de cate ori are ocazia. Asa se face ca de 13 ani, mai exact de cand s-a nascut fiica lui, Suman, barbatul nu lasa sa treaca macar o zi fara sa-si imortalizeze odraslele, in cele mai inedite ipostaze, scrie Cancan.

I-a intrat Turnul Eiffel in mana. O tanara din Londra, Anglia, a fost supusa unei operatii dupa ce doua picioare ale unui breloc cu Turnul Eiffel i-au intrat in mana. Amy Preston alerga intr-o dimineata, cand s-a impiedicat si a cazut. In momentul impactului, brelocul pe care il tinea in mana i-a intrat pur si simplu in palma, fara a-i rupe nici un deget. Totusi, cu dureri foarte mari, fata a fost dusa imediat la spital, unde medicii i-au scos suvenirul din mana, scrie Libertatea.

Tricicleta pentru mama si bebelus. Compania britanica Taga a inventat un hibrid intre o tricicleta si carucior pentru copii, astfel incat mamicile sa poata pedala ca pe bicicleta avand in fata, prins de ghidon, un carucior de copil. Inventatorii au mai adaugat la tricicleta si un cos de cumparaturi, scrie Cancan.

Record: 281 de fete in bikini au defilat prin Las Vegas. 281 de fete frumoase si apetisante au intrat in Cartea Recordurilor joi, 14 mai, dupa ce s-au plimbat pe strazile din Las Vegas, SUA. Printre aragatoarele participante s-a aflat si Holly Madison, fosta iubita a taticului Playboy, Hugh Hefner. Sute de oameni, majoritatea barbati, s-au adunat sa le admire pe fetele care defilau imbracate in costume de baie, care de care mai micute, incat nu dadeau mult de furca imaginatiei, scrie Libertatea.