Emil Boc: „Acest Guvern nu a avut nicio ora, niciun minut de luna de miere, asa cum se spune, ci tot mai mult parca putem observa ca analisti si nu numai sunt extrem de suparati ca lucrurile nu merg mai rau in aceasta tara” (Gandul).

Elena Basescu: "Nu am vrut ca liderilor PDL, Boc, Stolojan, Videanu si Blaga, sa li se puna eticheta succesurilor mele, am vrut sa am eu succesul meu” (Hotnews).

Traian Basescu: "Am sa anunt daca voi candida sau nu in momentul in care va incepe campania pentru prezidentiale. Prefer sa fie un presedinte care tunde oile decat un candidat la presedintie care se joaca in nisip" (Hotnews).

Monica Columbeanu: “In momentul in care am trimis acel mesaj presei nu intelegeam ce anume presupune functia mea. Intre timp, am avut niste discutii, in urma carora am concluzionat ca eu voi facilita o interfata cu presa a domnului Meir. Nu voi compune discursuri sau planuri de campanie, ci doar le voi transmite presei. Fac acest pas pentru a pune in aplicare ceea ce invat la scoala" (Gardianul).