Si-a ucis colegul de celula si i-a mancat un plaman. Conform The Sun, un detinut din Franta si-a ucis colegul de celula, iar dupa aceea i-a mancat unul din plamani. Barmy Nicolas Cocaign, in varsta de 37 de ani, se afla in penitenciarul din Rouen pentru viol. Dupa ce si-a ucis cu sange rece colegul de celula, barbatul i-a despicat pieptul, i-a scos unul din plamani, iar apoi l-a gatit cu ceapa, ulei de masline, sare si piper pe soba din celula. In prezent, Barmy se afla internat intr-o clinica psihiatrica, urmand sa apara in fata unui tribunal din Paris, fiind acuzat de crima si acte barbare, noteaza Gardianul.

Omul care vrea sa vada toate cafenele Starbucks din lume. Un american in criza de idei de vacanta s-a hotarat ca trebuie sa viziteze fiecare cafenea Starbucks din lume. Aventura lui Winter, acum in varsta de 37 de ani, a inceput in urma cu 12 ani si pana acum a vizitat 9.100 de cafenele ale acestei companii, relateaza Daily Telegraph. Dupa ce va epuiza cafenele Starbucks din Anglia, Scotia si Tara Galilor, Winter va „cuceri” Spania, Portugalia si Germania. Winter a dat si un nume calatoriei lui nebunesti: „Starbucking”, scrie Click.

Si-a gasit pe Facebook fiul pierdut in urma cu 27 de ani. O femeie a reusit sa-si gaseasca fiul rapit in urma cu 27 de ani folosind reteaua de socializare Facebook. Avril Grube, acum in varsta de 62 de ani, primise custodia fiului, Gavin Paros, in 1982, dupa divortul de partenerul sau, de origine ungara. Barbatul a primit dreptul de a-si vizita din cand in cand fiul, insa intr-o dupa-amiaza l-a scos in oras si nu s-a mai intors niciodata. In luna martie a acestui an Avril Grube a folosit inca o data internetul in incercarea de regasire a fiului rapit. Ea a scris numele acestuia pe Google si primul rezultat a fost un cont de pe Facebook. In profil se preciza ca a fost nascut la Liverpool si ca numele mamei sale este Avril Grube, noteaza Libertatea.

A avut un glont in cap timp de 42 de ani. Conform Daily Mail, He Wenjing, a avut migrene intreaga sa viata. In ultima vreme nu a mai rezistat, asa ca s-a dus la spital, iar doctorii au aflat cu stupoare ca avea un glont in cap. Medicii sustin ca glontul s-a aflat in cap timp de 42 de ani, adica din timpul Revolutiei Culturale Chinezesti, din 1964. In 1978 doctorii i-au spus lui He de existenta glontului din capul sau, dar fiindca spitalele nu erau dotate corespunzator in acea vreme, femeia a preferat sa stea cu glontul in cap, scrie Gardianul.

Poftiti in taxiul fara sofer. Premiera la Londra, Anglia, din aceasta toamna. Autoritatile au reusit sa puna la punct un sistem de transport de persoane unic in Europa, si anume taxiurile fara sofer. Masinutele in care incap sase persoane vor avea ca punct de plecare Aeroportul Heathrow, si se vor deplasa pe linii electrice, fiind dotate cu un computer de bord programat sa opreasca oriunde doresc pasagerii, noteaza Libertatea.

Barbatul cu cinci rinichi. Sunt multe persoane care in momentul in care au nevoie de un transplant, reusesc cu greu sa obtina un organ. Dar un fotograf din satul Khaira Dona, din India, traieste acum cu cinci rinichi. In ultimii 5 ani, Jaswant a suferit trei interventii chirurgicale pentru a-si inlocui rinichii care nu mai functionau. Mai multi membri ai familiei sale au donat cate un rinichi pentru el, iar organele non-functionale au ramas in interiorul corpului sau. In timpul transplanturilor de rinichi, organul care a cedat este deseori lasat in organism pentru a reduce riscul aparitiei complicatiilor, sau chiar a mortii, noteaza Gardianul.

Elevi de noua ani, "sfatuiti" sa violeze si sa se drogheze. „Sa nu iubesti pe nimeni, violeaza!... Ia droguri caci esti intotdeauna sfatuit sa vezi peisajul de la inaltime... Fii un pic efeminat, asta merge intotdeauna cu stilistii”… asta pot citi elevii de clasa a treia din Sao Paulo, Brazilia, in manualul lor de limba portugheza. Manualul cu pricina este distribuit gratuit de Secretariatul brazilian al Educatiei si contine acest poem care recomanda cu “tarie” copiilor de noua ani sa violeze, sa se drogheze si, de ce nu, sa fie efeminati. Lista ciudateniilor continua cu un alt poem la fel de liber in exprimare: ”Prietenul meu eschimos nu ma abandoneaza niciodata si cand sunt pe punctul de a ma congela el face pipi pe mine”, noteaza Libertatea.