S-a nascut la 11 ani! Shani Moran-Simmonds are trei ani, desi a fost conceputa in urma cu 14 ani. Parintii ei au decis sa foloseasca abia dupa 11 ani embrionul pe care il congelasera pentru fertilizare in vitro, dupa ce incercarile lor de a deveni parinti pe cale naturala nu au dat roade, scrie Cancan.

Vrea sa tatueze pe fund bolnavii de SIDA. Un parlamentar din Swaziland a cerut ca bolnavii de SIDA sa fie marcati pe fund cu un semn distinctiv in vederea opririi raspandirii virusului HIV in tara. Intr-un final, politicianul african si-a cerut scuze, dupa ce a fost criticat vehement de organizatiile de aparare a drepturilor omului, scrie Click.

Amenzi de 1.000$ pentru stropitul florilor mai mult de zece minute. Din cauza secetei, cele doua mari orase din sudul Californiei, Los Angeles si San Diego, au inceput de luni sa aplice restrictii severe in utilizarea apei potabile. In Los Angeles, oras in care traiesc aproximativ patru milioane de locuitori, tarifele regiei de apa au fost revizuite pentru a-i determina pe utilizatori sa-si reduca consumul cu 15 %, in timp ce stropirea peluzelor nu va fi autorizata decat in zilele de luni si joi, scrie Libertatea.

Si-a sustinut greutatea corpului cu gura, 33 de secunde. Iona Luvsandorj, o mongoleza care in prezent locuieste la Londra, a reusit sa desfiinteze un record mondial, cu 11 secunde. Tanara de 28 de ani, a stat in pozitia numita "Marinelli bend" timp de 33 de secunde, sustindu-si, practic, greutatea corpului doar cu ajutorul gurii, dupa cum relateaza Gardianul.

S-a vandut cu 3.700.000 $, dar a ramas tot virgina. La 22 de ani, Natalie Dylan, din statul american California, credea ca l-a apucat pe Dumnezeu de un picior cand a vazut ca licitatia pentru virginitatea ei a atins cota maxima de 3,7 milioane de dolari. A aflat imediat cine va fi primul barbat din viata ei si cand a auzit ca este vorba de un om de afaceri australian, s-a crezut in al noualea cer. Barbatul, care a vrut sa nu isi deconspire identitatea a virat in contul fetei 350.000 de dolari pentru a certifica faptul ca gandurile lui sunt cat se poate de serioase. Marele eveniment trebuia sa aiba loc saptamana aceasta, dar omul de afaceri de 38 de ani s-a sustras, scrie Click.

Vrea 100.000 de dolari pentru ca a gasit un os in ton. Un fost politist american cere despagubiri de 100.000 de dolari dupa ce era sa se inece cu un os pe care l-a gasit intr-un sandwich cu ton. In varsta de 57 de ani, Robert McKenna a depus plangere si spune ca nu va renunta pana nu o sa primeasca despagubiri, deoarece a ramas cu osul in gat aproape un minut, iar de atunci nu mai este aceeasi persoana, scrie Libertatea.

A devenit pictor talentat in urma unei operatii pe creier. Un britanic de 49 de ani a devenit un artist talentat dupa ce a fost operat pe creier timp de 16 ore, in urma unui atac cerebral. De obicei o astfel de operatie aduce dupa sine dureri mari si o recuperare lenta, dar Alan Brown se declara extrem de satisfacut de noua sa aptitudine. Barbatul este convins ca, la un moment dat, in timpul efectuarii procedurilor chirurgicale la care au participat 15 medici, s-a produs "un declic" care a "activat" partea creativa din creierul sau, deoarece, spune el, pana la momentul operatiei desena si picta ca un copil de gradinita, scrie Gardianul.

A strans de testicule un politist. Sam Charles Spuchess din Brisbane, Australia, aflat in masina proprietate personala voia sa treaca pe podul Brisbane Story, dar a fost oprit de un politist. Fara a-l lasa pe acesta sa-i explice motivul pentru care l-a tras pe dreapta, australianul s-a aruncat asupra omului legii. l-a apucat de testicule si cu greu i-a dat drumul, scrie Libertatea.