Cadavre ”uzate”, pe lista bunurilor unei companii. "Noua cadavre uzate". Asa scria pe lista bunurilor unei companii producatoare de instrumente medicale din SUA, care a dat faliment pe fondul crizei financiare. Innovative Spinal Technologies, din Massachusetts, a listat cele noua cadavre pe formularul obligatoriu depus odata cu oficializarea falimentului. Autoritatile locale au precizat ca trupurile sunt inghetate intr-un fost sediu al companiei si nu prezinta nici un fel de risc la adresa sanatatii publice, noteaza Libertatea.

Cartita portocalie unica descoperita in Banat. Straniul mamifer a fost gasit, zilele trecute, de un barbat care a sapat in gradina dupa cartitele care ii distrugeau culturile. Cartita a ajuns astazi si vedeta la singurul post de televiziune din municipiul Lugoj. Barbatul a incercat sa scoata din pamant cartitele care i-au invadat gradina. In jumatate de ora, timiseanul a dezgropat sase mamifere, insa a inmarmurit cand a descoperit ca una dintre ele este portocalie. Iubitor al enciclopediilor, barbatul a dat fuga in casa sa afle daca a dat peste o premiera, iar cartile de specialitate i-au confirmat ipoteza, noteaza Click.

Incerca sa transporte in Spania doua valize confectionate din cocaina. Conform MSNBC, autoritatile din Chile au descoperit asupra unei femei doua valize confectionate din cocaina. Femeia se pregatea sa plece de pe aeroportul din Santiago spre Spania. Cele doua valize erau confectionate dintr-o substanta ce combina cocaina cu rasina si cu fibra de sticla. Printr-un proces chimic, drogurile urmau sa fie extrase din materialul valizelor. "De aceasta data drogurile nu mai erau ascunse in bagaje, ci erau bagajele, care erau facute din droguri" a declarat detectivul Leandro Morales, de la Aeroportul din Santiago, scrie Gardianul.

Batut mar de stripteuza dupa ce a palmuit-o pe fund. Un om de afaceri din localitatea americana Loxahatchee a dat in judecata clubul de striptease Cheetah dupa ce a fost lovit in cap de o stripteuza, informeaza PA. Michael Ireland sustine ca Sakeena Shageer l-a lovit fara sa il avertizeze cu pantoful direct in crestetul capului. “Lucrurile nu au stat deloc asa. Afaceristul a palmuit-o violent pe dansatoare peste fund, in timp ce aceasta isi facea numarul cocotata pe bar. A fost un gest firesc ca fata sa se apere, avand in vedere faptul ca lovitura primita era sa o dezechilibreze”, a declarat patronul clubului Rod Kimbrough, noteaza Click.

Nu renunta la «amantul» ei, cainele. In ciuda scandalului izbucnit dupa ce a fost filmata in timp ce facea sex cu un caine, pensionara din comuna gorjeana Dragutesti care si-a inselat sotul cu potaia nu renunta la patruped pentru nimic in lume. In plus, batrana isi blestema vecinii care au filmat-o in timp ce animalul ii satisfacea poftele sexuale, noteaza Libertatea.

A scapat teafara dupa ce a fost calcata de tren. Conform The Telegraph, o femeie din Israel, care dorea sa se sinucida, s-a intins pe o cale ferata si a asteptat sa fie calcata de tren. Trenul a trecut peste aceasta, dar surprinzator, femeia a scapat ca prin miracol, ridicandu-se si plecand de la locul faptei. Incidentul a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, informeaza autoritatile. Femeia a fost vazuta de un barbat, dar nu a putut fi oprita de acesta, deoarece trenul era foarte aproape, scrie Gardianul.

Un fals avocat a castigat peste 250 de procese. Unul dintre cei mai de succes avocati italieni, Giuditta Russo, a castigat 250 de procese, dar nu are diploma. Ea a fost condamnata la inchisoare pentru cinci ani dupa ce a recunoscut ca nu este, de fapt, avocat. Russo, in varsta de 39 de ani, a pretins ca a absolvit facultatea de drept si si-a deschis propriul birou de avocatura in apropiere de Napoli. S-a dat de gol dupa ce a incercat sa pacaleasca un client, spunandu-i ca a cistigat un proces si ca a primit despagubiri de 150.000 de euro, cand de fapt procesul fusese pierdut, noteaza Click.

Vor sa se casatoreasca in spatiu. Doi americani au decis ca ziua cea mai speciala din viata lor sa o traiasca in „spatiu". In varsta de 31 de ani, Noah Fulmor si iubita lui Erin Finnegan, de 30 de ani vor sa-si uneasca destinele la Centrul Spatial Kennedy. Cei doi isi doresc ca ziua in care vor spune „da" sa fie de neuitat, tocmai de aceea au decis ca marele eveniment sa aiba loc intr-un avion Boeing 727-200 special, asupra caruia nu pot interactiona fortele gravitationale. Nunta va fi oficiata de fiul unui astronaut, Richard Garriott, iar mireasa va primi de la mire un inel realizat din bucati ale unui meteorit, noteaza Libertatea.