Si-a lichidat contul si a plecat sa-l omoare pe Obama Un american care si-a lichidat contul dintr-o banca din Utah si le-a spus administratorilor de cont ca este intr-o misiune de ucidere a presedintelui Barack Obama a fost arestat in statul Nevada, a declarat sambata un procuror federal. Procurorul general adjunct Barbara Bearnson a declarat sambata ca Daniel James Murray a fost arestat in localitatea Laughlin, in urma unei operatiuni comune a Serviciului Secret si a politiei din Las Vegas. Barbatul de 36 de ani a fost inculpat pentru proferarea de amenintari in timpul unei conversatii cu administratorii sai de cont de la Zions First National Bank din St. George, Utah, scrie Libertatea.

O femeie de 23 de ani din Auckland, Noua Zeelanda, a ajuns in pragul mortii din cauza bauturilor energizante consumate in timpul unei cure de slabire improvizata chiar de ea. Brooke Robertson avea aproape 100 de kilograme dupa ce-l nascuse pe fiul ei si nu mai stia cum sa scape de kilograme. Intr-o zi, i-a venit o idee. Stia ca atunci cand consuma energizante nu mai ii e foame. Astfel, femeia a inceput sa bea Red Bull. De la cateva cutii pe zi, pana la 14. Rareori, o data la cateva zile mai gusta cate un pun de cereale. in rest, nimic. Traia practic cu energizante, nu mai avea pofta de mancare, nu mai avea somn, dar de la o un timp avea dureri de burta, atacuri de panica, era mereu agitata. Era in schimb fericita ca in opt luni ajunsese la 57 de kilograme, informeaza Libertatea.

O locuitoare a orasului chinez Ninbo, din provincia Zhejiang, a supravietuit caderii de la etajul al 27-lea, informeaza agentia de presa Xinhua. Femeia de 29 de ani voia sa se sinucida, insa a fost salvata de coroanele stufoase ale copacilor din jurul cladirii, care au atenuat caderea sa pe capota unui automobil parcat. “Sinucigasa aspiranta” a suferit numeroase traumatisme, insa viata sa nu este in pericol. Potrivit sotului tinerei, in urma cu doi ani, de zile, sotia sa incepuse sa sufere de depresie postnatala, scrie Click.

O britanica a fost atat de bucuroasa ca s-a despartit de sotul ei, incat a dat un chef cu prietenele. Ea a cerut tuturor invitatelor sa vina imbracate in rochii de mirese cat mai urate si ieftine. Britanica Jo Wallace, in varsta de 31 de ani, din Hove, a divortat dupa doar trei ani de casnicie si, bucuroasa ca a scapat de mariaj, a decis sa dea o petrecere cu prietenele sale. Jo le-a cerut invitatelor ei sa vina imbracate in rochii de mirese, insa nu orice fel de rochii, ci cat mai urate si mai ieftine, de preferat second-hand. Pentru eveniment, Jo si-a cumparat de pe ebay o rochie pe care a dat numai 17 euro, scrie Cancan.

Tetris, la 25 de ani de la lansare Unul dintre cele mai populare jocuri electronice, Tetris, a implinit 25 de ani, inregistrandu-se vanzari de peste 125 de milioane de copii, de la lansarea sa din iunie 1984. Intr-o industrie in care se cheltuie milioane de dolari pe dezvoltarea unor noi jocuri, Tetris continua sa aiba un succes imens, jocul constand in asezarea cat mai organizata a unor blocuri de patratele colorate, relateaza Romania Libera.