Sexy-Braileanca: “M-a sunat Ogica si mi-a cerut sa confirm pentru ziaristi ca am facut sex cu dumneavoastra (n.r. Luis Lazarus) si mi-ati cerut sa va aduc un barbat sa va ia pe la spate. Sa mai zic ca sunteti praf, ca o aveti mica. Ogica mi-a spus ca ii sunt datoare, pentru ca m-a ajutat sa apar la diferite emisiuni. De fapt, el ma pusese sa spun ca am facut sex si cu el si ca este cel mai tare, iar eu am facut ce mi-a cerut”. (Click)

Andreea Tonciu despre Ramona Gabor: "Pai, daca Ramona s-a pus cu mine, o sa-i para rau. Pe mine nu ma face o moldoveanca inculta, venita din fundul Moldovei, care are si o gramada de fite. Pai, exista vreun grad de comparatie intre mine si ea? Umbla beata prin cluburi, se pupa cu toata lumea, nu are bani nici de chirie, dar sta intr-un cartier rezidential? A facut-o si pe sora ei, Monica Columbeanu, de ras. Comportamentul ei e al unei femei usoare". (Libertatea)

Stelian Ogica: „Am sa citesc si eu trei carti ca sa pot sa am acelasi nivel de cultura. Sa vedeti ce talk-show-uri fac eu!”. (Click)

Mel B: "Vibratorul "Pocket Rocket" este chiar mai bun decat sotul meu. Ma satisface neconditionat si ori de cate ori poftesc”. (Click)