Profesor arestat pentru ca planta canabis pe acoperisul scolii. Incredibil! Un profesor din Japonia a fost arestat dupa ce politistii au descoperit ca acesta crestea canabis pe acoperisul scolii in care preda. In varsta de 37 de ani, barbatul este profesor de engleza si studii sociale la o scoala din Aichi, relateaza The Asahi Shimbun. Acesta a recunoscut in fata politistilor ca se ocupa personal de canabisul plantat in sera de pe acoperisul institutiei de invatamant, noteaza Libertatea.

A dezgropat masina dupa 45 de ani. In 1945, cind au venit comunistii la putere, un argesean si-a ingropat masina sub pamant, de teama sa nu i-o confiste bolsevicii. Este vorba despre un Chevrolet National din 1928, fabricat in SUA. Revolutia din 1989 a readus-o la suprafata, dupa mai bine de 40 ani. Este povestea unei masini unicat in tara, care a stat ingropata la sase metri sub pamant, undeva in comuna argeseana Domnesti. Autoturismul, un Chevrolet National din 1928, fabricat in SUA, a fost "inmormantat" de proprietar in 1945, de teama sa nu-i fie confiscat de comunisti. In 1990, a fost dezgropat si scos la suprafata de ginerele lui, care a lasat-o sa rugineasca in garaj, scrie Cancan.

Se opereaza ca sa scape de sughit. Conform The Telegraph, Christopher Sands, in varsta de 25 de ani, traieste de doi ani un cosmar continuu. Tanarul sughita din doua in doua secunde, astfel fiind incapabil sa duca o activitate pana la capat. Din cauza sughiturilor, Christopher nu poate avea o viata personala sau profesionala obisnuita. Nu poate dormi, nu poate socializa, poate face doar o fractiune din lucrurile pe care oamenii obisnuiti le fac. Tanarul a incercat toate leacurile si tratamentele posibile, inclusiv mancatul mierii in timp ce sta cu capul in jos. Nimic nu a dat rezultat pana in prezent, scrie Gardianul.

Un copil a supravietuit dupa ce a fost lovit de un meteorit. Un baiat din Germania a scapat miraculos cu viata dupa ce a fost lovit de un meteorit. In varsta de 14 ani, Gerrit Blank din Essen mergea spre scoala in momentul in care a vazut ca o minge de foc care cadea din cer se indrepta direct spre el, informeaza Libertatea.

O evadata a fost gasita in … puscarie. O femeie declarata evadata dintr-un penitenciar din apropiere de Londra a fost cautata de autoritati timp de cinci zile, ea stand de fapt ascunsa in tot acest timp in interiorul inchisorii, informeaza The Mirror. Aishatu Ishaku, arestata preventiv pentru frauda, a fost declarata disparuta in urma unui control de rutina efectuat de paznicii inchisorii Holloway, astfel ca toate celelalte detinute au pierdut permisiunea de a iesi din celule, noteaza Click.

In curand, curry va fi consumat si in spatiu. Specialistii indieni au primit misiunea de a gasi o metoda prin care curry sa poata fi consumat in spatiu, informeaza The Telegraph. Cercetatorilor le-a fost oferita aceasta ocazie deoarece, in 2015, India va trimite un astronaut in spatiu, in cadrul unei misiuni comune cu China si Japonia. Mancarurile iuti, prea condimentate, care ar putea avea urmari nedorite, au fost interzise astronautilor, dar cum alimentatia populatiei din India este diferita de cea a altor popoare, indienii consumand mancarurile foarte iuti, specialistilor li s-a dat misiunea de a gasi o modalitate prin care curry sa poata fi consumat in spatiu, noteaza Gardianul.

A spart mai multe case cu ajutorul dintilor. China. Politia a arestat un hot, pe nume Xiong, care a spart mai multe case folosindu-se de… dintii sai puternici. Detectivii din regiunea Nanjimen au incercat multa vreme sa afle cine era in spatele spargerilor comise in mai multe case dotate cu gratii metalice la ferestre. Intr-un final, politistii au fost informati de un barbat despre puterea lui Xiong de a sparge gratiile cu dintii, ducand la arestarea sa, noteaza Click.

O batrana de 70 de ani a batut hotul cu sapa. Un bacauan de 53 de ani a ajuns la spital, zilele trecute, dupa ce a fost batut cu sapa de o batrana de 70 de ani, pe care a incercat sa o jefuiasca. Hotul a fost lovit atat de tare incat medicii s-au chinuit o ora sa-i coasa ranile, noteaza Libertatea.

Si-a comandat telefon mobil, dar a primit doi cartofi. Un barbat din Targu Secuiesc, judetul Covasna, a ramas fara cuvinte cand a vazut ca in loc sa primeasca telefonul mobil pe care l-a comandat de pe un site, a primit ...doi cartofi. Suparat, barbatul a sesizat politia reclamand faptul ca in 8 iunie a comandat pe un site un telefon mobil, iar joi s-a prezentat la Oficiul Postal unde a achitat suma de 200 de lei pentru a ridica coletul ce trebuia sa contina telefonul mobil, scrie Libertatea.