Plecat pentru patru luni, revine dupa zece ani. In ultimii 10 ani, britanicul Ian Coates nu a fost decat o singura data acasa. In momentul in care a plecat i-a spus sotiei lui ca nu va lipsi mai mult de patru luni, pentru o calatorie cu motocicleta pana in Africa de Sud. Acesta a fost modul in care Ian a decis sa sarbatoreasca pensionarea. De atunci au trecut 10 ani, iar Ian a ajuns doar o data acasa pentru a lua o piesa indispensabila pentru motocicleta si pentru a-si vedea copii si nepotii. In acesti ani, barbatul din Yorkshire a strabatut aproape 210.000 kilometri si a trecut prin 70 de tari, scrie Click.

A ajuns la spital pentru ca a fumat tigari cu plante. Un barbat in varsta de 34 de ani din Iasi a ajuns de urgenta la spital dupa ce a fumat tigari cu plante vezi, cumparate dintr-un magazin care comercializeaza produse etnobotanice. Acesta este internat in clinica de toxicologie a Spitalului de Urgente din Iasi si este in afara oricarui pericol. Potrivit medicilor, pacientul a anuntat ambulanta la scurt timp dupa ce a fumat tigara intrucat a inceput sa se simta foarte rau. Desi era in stare grava si prezenta dispnee, cefalee, greturi si varsaturi, acesta a refuzat sa urce in ambulanta, medicii incercand doua ore sa-l convinga ca-si face rau singur, scrie Libertatea.

Baiatul alergic la soare. Un baiat, in varsta de 6 ani, din Thorne, Doncaster, Marea Britanie, este menit sa isi petreaca toata viata la umbra, deoarece este alergic la soare, informeaza The Telegraph. Jackson McIntyre este unul dintre cei 300 de oameni din lume care sufera de Erythropoietic Protoporphyria, o boala genetica care cauzeaza intepaturi, arsuri si umflaturi ale pielii cand aceasta este expusa la lumina solara. Boala a aparut din cauza unei deficiente a unei enzime de la suprafata pielii, iar acum Jackson este nevoit sa fie acoperit din cap pana-n varful picioarelor cand iese afara din casa, scrie Gardianul.

Octogenara declarata moarta de medici s-a trezit la morga. O femeie din Polonia, in varsta de 84 de ani, declarata moarta si transportata la morga a "inviat" dupa cateva ore. Femeia, a carei identitate nu a fost precizata, locuieste in satul Jablonowo, in apropiere de Zwolen. Octogenara si-a pierdut cunostinta iar sotul ei a sunat la ambulanta. Ajunsa la spital, medicul a constatat in urma investigatiilor medicale decesul pacientei, iar familia acesteia a inceput sa se pregateasca de inmormantare, scrie Libertatea.

Nan Madol, orasul misterios din Pacific. In mijlocul Oceanului Pacific, in Federatia Micronezia, turistul curios are sansa sa descopere un loc bizar, Nan Madol, un oras din roca de bazalt, parasit cu multe sute de ani in urma. Asezarea, numita si Venetia Pacificului, a fost construita pentru a fi locuita exclusiv de nobilii dinastiei Saudeluer, care a condus statul medieval Pohn Pei intre anii 500 si 1450, scrie Click.

O eleva de zece ani, scutita de la scoala de Barack Obama. O fetita de zece ani din Green Bay, SUA, a fost scutita de la scoala de... insusi presedintele american Barack Obama. Eleva Kennedy Corpus a lipsit de la cursuri, deoarece a participat alaturi de parintii ei la o intalnire politica, ce a trebuit prelungita. Constient ca odrasla lui nu va ajunge la ore in ziua aceea, tatal fetei l-a rugat pe liderul american sa-i scrie un bilet de motivare a absentei micutei, scrie Libertatea.