Cine tipa cel mai tare. Urletul portughezei Michelle Larcher de Brito, la fel de puternic ca zgomotul unei masini de Formula 1. La numai 16 ani, jucatoarea de tenis Michelle Larcher de Brito a intrecut-o pana si pe Maria Sarapova in materie de zgomote emise pe teren in momentul lovirii mingii de tenis. In circuitul feminin, racnetele unor sportive au devenit atat de frecvente si de puternice, incat federatia internationala de specialitate este gata sa ia masuri. Ultima care a intrecut masura, numarul 91 mondial, Larcher de Brito, a tipat pe terenurile de la Roland Garros chiar mai tare decat Maria Sarapova. Atat de tare a intins corzile vocale portugheza, incat a atins 109 decibeli, cifra egala cu cea emisa de un bolid de Formula 1, scrie Libertatea.

Amendata pentru ca inca nu a nascut. O femeie insarcinata in luna a noua, a fost amendata cu 70 de lire sterline pentru ca a indraznit sa parcheze pe locul mamelor cu copii, relateaza The Sun. Annika Fewlings, de 27 de ani, din Marea Britanie, a incasat amenda pe motiv ca inca nu a nascut si, prin urmare, nu are dreptul la acel loc de parcare rezervat mamicilor. Femeii, care era programata sa nasca joi, la trei zile dupa incidentul cu politia, i s-a spus ca "pana nu naste, fatul nu are statut de copil". Oamenii in uniforma nu au tinut cont nici de faptul ca sarcina era cu complicatii, acesta fiind si motivul pentru care alesese acel loc de parcare, noteaza Gardianul.

Tinut 40 de ani intr-o coliba. Imbracat in haine murdare si rupte, un barbat din satul Jigalia, judetul Vaslui, traieste de aproape 40 de ani pe o bucata rece de pamant, intr-o coliba. Nu stie sa vorbeasca, nu poate sa mearga si se sperie de oameni. Singurele fete cunoscute sunt ale mamei si fratelui sau, care ar trebui sa il ingrijeasca, scrie Libertatea.

Rusoaica judecata pentru ca a violat 10 barbati. O femeie in varsta de 32 de ani, devoratoare de filme horror si innebunita dupa paianjeni, este judecata in Rusia, sub acuzarea de sedare si violare a 10 barbati. Valeria K., o femeie prezentabila, chiar frumoasa, dar destul de tacuta, conform mosnews.com, isi ademenea victimele la un pahar, dupa care ii invita la ea acasa. Acolo, ii servea cu o bautura in care dizolvase anterior clonida. Aproape instantaneu, barbatii adormeau pentru urmatoarele 24 de ore. "Vaduva Neagra", cum a fost poreclita, ii dezbraca apoi le lega organele sexuale pentru a parea ca este in stare de erectie, scrie Gardianul.

Nudistii se pregatesc de Ziua drumetiilor in pielea goala. Fanii americani ai experientelor nud in mijlocul naturii sunt in toiul pregatirilor deoarece sambata sarbatoresc Ziua Nationala a drumetiilor fara haine. “Nu poti sa intelegi pana nu experimentezi. Nu e vorba sa fii obscen si necioplit ci doar sa te distrezi”, a declarat Andrew, care a experimentat drumetiile in pielea goala pentru prima data acum sase ani, noteaza Libertatea.

S-a nascut pe feribot asa ca va calatori gratis toata viata. Un bebelus care a vazut pentru prima data lumina zilei pe un feribot din Estonia va putea calatori cu acest mijloc de transport toata viata fara sa plateasca. Pe mama copilului au apucat-o durerile nasterii in timp ce se deplasa cu feribotul din Stockholm pana in Tallin si a trebuit sa nasca pe ambarcatiune. Cand au ajuns la mal atat mama cat si fetita au fost transportate la spital. Ele se simt foarte bine, scrie Libertatea.