Condamnat pentru ca a folosit versete din Coran in poeme de dragoste. Un poet iordanian a fost condamnat la un an de inchisoare pentru utilizarea unor versete din Coran, cartea sfanta a musulmanilor, in poemele sale de dragoste. Islam Samhan si-a publicat operele fara aprobarea guvernului de al Amman, iar legislatia iordaniana interzice publicarea cartilor care ar putea aduce atingere Islamului si profetului Mahomed, scrie Libertatea.

Un barbat paralizat a inceput sa mearga din nou datorita botoxului. Conform AFP, o persoana paralizta de 20 de ani a reusit sa mearga din nou dupa ce i-a fost administrat un tratament cu Botox, impotriva ridurilor. Russell McPhee, in varsta de 49 de ani, a ramas paralizat in urma unui accident vascular, iar dupa 23 de ani, dupa ce i s-a administrat un tratament cu Botox anti-imbatranire, McPhee a inceput sa mearga din nou, scrie Gardianul.

Au ajuns la spital dupa ce le-au explodat borcanele. Trei membri ai unei familii din Iasi au ajuns in acest weekend de urgenta la spital, dupa ce mai multe borcane cu compot puse la sterilizat au explodat, provocandu-le arsuri. Cele trei persoane s-au apucat sa faca din cirese compot, insa la un moment dat mai multe borcane puse la sterilizat au explodat. Din cauza lichidului fierbinte si a cioburilor, sotul( 42 de ani), sotia (40 de ani) si fiica acestora (22 de ani) au suferit arsuri pe fata, membre si abdomen, dar si mai multe taieturi, noteaza Libertatea.

Bere oferita gratuit, in biserica. Pentru a convinge barbatii sa vina la biserica, un episcop din Marea Britanie a gasit o modalitate inedita de a face acest lucru. Prelatul s-a gandit ca berea ar fi un stimulent destul de bun. Episcopul anglican si-a propus sa promoveze si sa transforme Ziua Tatalui in sarbatoare religiosa si, cu acest prilej, sa ofere bere si alte gustari enoriasilor, scrie Libertatea.

Primii europeni mancau copii. Ramasitele fosilizate ale „primilor europeni”, descoperite in situl arheologic Atapuerca din nordul Spaniei, arata ca acesti oameni preistorici erau canibali. Ei apreciau carnea de copii si adolescenti, victime fiind practic indivizii aflati la baza piramidei demografice, scrie AFP, care il citeaza pe Jose Maria Bermudez de Castro, director al proiectului Atapuerca, scrie EVZ.

Cele mai bizare colectii din lume. Hobby-urile persoanelor difera de la individ la individ. Sunt multi care colectioneaza diverse lucruri: timbre, telegrame, cd-uri, sapci etc. Conform Oddee.com exista cateva persoane care colectioneaza lucruri mai putin obisnuite, iar ma jos puteti vedea 10 dintre cele mai bizare colectii din lume, scrie Gardianul.

Jigneste chelnerul si primesti o bere gratis! Speriat ca afacerea sa nu-i fie afectata de criza financiara, un patron al unui bar din Spania a hotarat sa-si "relaxeze" clientii oferindu-le mai mult decat obisnuitul alcool. Patronul barului "Casa Poncho" si-a informat clientii ca acela care ii va insulta cel mai bine pe angajatii lui, o sa primeasca o bautura gratis, noteaza Libertatea.