Ei sunt bunicii internauti. De cateva zile, de cand au internet la biblioteca din comuna valceana Tetoiu, satenii, cei mai multi dintre ei de varsta a treia, se duc aproape zilnic sa mai invete putin sa navigheze pe net. Mai ales ca au aflat si cum se poate discuta cu o alta persoana aflata la mii de kilometri distanta, scrie Libertatea.

Tataita, in cucul gol, la piata! La prima vedere, ar parea un bunic linistit care vine de la piata si, pentru ca se afla cu nepotii la mare, si-a permis sa iasa in slip sa cumpere piersici pentru micuti. La a doua privire, putem observa ca bunicul a fost un tanar rebel la viata lui care a tinut sa-si exprime nonconformismul prin tatuaje pe tot trupul... La o a treia si ultima privire, putem observa ca tataita este nonconformist de-a binelea si ca, in ciuda celor 70 de primaveri pe care le are pe umerii si ei tatuati, bineinteles, nu are slip ci, doar fund tatuat, scrie Atac-Online.ro

S-au casatorit la gravitatie zero. Erin Finnegan si Noah Fulmor, amandoi din New York, reprezinta primul cuplu care si-a jurat credinta la gravitatie zero, relateaza AOL News. Casatoria a costat mai bine de 16.000 de dolari, iar ceremonia a avut loc intr-un Boeing 727, la cateva mii de kilometri deasupra golfului Mexic. Pana si verighetele celor doi indragostiti au fost in concordanta cu atmosfera "spatiala", acestea fiind create dintr-un metal provenit dintr-un meteorit ce a cazut in Namibia, in urma cu 30.000 de ani, noteaza Gardianul.

Avea stomacul, vezica si ficatul in umar. Becky Willis din Marea Britanie era mereu invidiata pentru abdomenul ei plat. Oricat manca, nu se depunea nimic. Totusi, de cand era mic copil se amuza pe seama sunetelor ciudate pe care le auzea de undeva din umarul drept. A ajuns sa aiba 22 de ani si a fost mereu sanatoasa, pana intr-o zi cand i s-a facut rau in mod inexplicabil. Si starea a continuat, iar in scurt timp, pielea ei a devenit galbena, de parca era un personaj dintr-un desen animat. Potrivit People, tanara a mers la doctor, asteptandu-se sa afle ca are cancer, dar raspunsul medicilor a fost unul ciudat: Becky suferea de hernie diafragmatica Morgagni, o boala care afecteaza un om din 125.000, scrie Libertatea.

Ciudatenii din metrou. Probabil ca multi dintre dumneavoastra ati folosit macar odata in viata metroul ca mijloc de transport. Unii il folosesc chiar de mai multe ori pe zi. Oddee.com prezinta cateva dintre lucrurile iesite din comun pe care le puteti intalni cand mergeti cu metroul. Dumneavoastra ati vazut ceva asemanator? Vezi galeria foto pe Gardianul.ro

Si-a facut o gaura de 15 metri in bucatarie ca sa pescuiasca. Un fermier din China a sapat o groapa de 15 metri in mijlocul propriei case pentru a putea sa pescuiasca ori de cate ori isi doreste acest lucru. Li Huiyan, din Chongqing, a angajat 30 de sateni care au sapat o jumatate de an pentru a realiza in bucatarie groapa mult dorita de acesta. Chinezul a vrut ca oamenii sa sape pana cand au ajuns la un rau, care a disparut sub pamant in urma cu 30 de ani dupa ce autoritatile locale au dinamitat o parte a unui munte, pentru construirea unor drumuri, scrie Libertatea.