Un baiat in varsta de 4 ani a scapat teafar dupa ce a fost lovit de o masina. Conform The Telegraph, un baiat in varsta de 4 ani, din Turcia, a scapat teafar ca prin minune, dupa ce a fost lovit de o masina scapata de sub control. Muhammet Dirlik a fost aruncat cativa metri de un autovehicul scapat de sub control, dupa ce soferul acesteia a incercat sa evite un caine de pe drum. Masina s-a oprit in vitrina unui magazin. "Fiul meu a venit la mine plangand, dar nu stiam ca fusese lovit de o masina. Credeam doar ca s-a speriat din cauza accidentului. Abia a doua zi am realizat ca acea masina imi lovise fiul" a declarat tatal baiatului, citat de Gardianul.

Si-a expus penisul, in timpul unei transmisii TV in direct. Un jucator de fotbal australian si-a aratat penisul in timpul unei transmisii TV in direct, care era realizata in vestiare. Foto simbol NorthfotoJucatorul si-a cerut intr-un final scuze, dupa ce echipa sa l-a anuntat ca ii va fi interzisa intrarea in club pentru o perioada nedeterminata. Tim Orchard, care joaca pentru echipa Clarence, si-a expus in mod deliberat organul genital, in timp ce un coechipier dadea un interviu in vestiar. Echipa i-a ordonat sa mearga la un psiholog, pentru a-si rezolva problemele de comportament, noteaza Libertatea.

Un adolescent din Marea Britanie sufera de o boala care il face infractor. Adolescentul Sonny Grainger, in varsta de 12 ani, a terorizat zona in care locuieste din Hull (East Yorks). A furat masini, a atacat oameni batrani, a pus foc la case. Impotriva sa s-a emis un ordin de comportament antisocial, avand interzis accesul pe sapte strazi. Mama lui spune, insa, ca nu e baiat rau, ci sufera de o boala rara care ii provoaca “nesupunerea fata de orice autoritate”, scrie Click.

11.000 de euro un nou-nascut, in Mexic. 11.000 de euro. Atat costa un nou-nascut in Mexic, iar daca nu ai cash poti plati cu cardul. Asa scrie intr-un anunt publicat pe o pagina de internet mexicana. Foto simbol NorthfotoImaginile, care reprezinta ecografiile unui fat si insotesc aceasta oferta, au fost difuzate si de postul de televiziune Televisa. Potrivit anuntului, sunt vanduti "nou-nascuti frumosi, de rase diferite". Totul pare sa fie o gluma proasta pentru ca exista si mentiunea "este ideal pentru ceea ce va doriti, de la pedofilie la sclavie, pana la dragoste familiala, din cea mai pura". Integral in Libertatea.

O biserica din SUA scoate "demonii homosexualitatii" dintr-un adolescent. SUA sunt revoltati dupa ce pe Internet a aparut un clip in care un adolescent gay este exorcizat. In ritualul inregistrat si postat pe Youtube apare un tanar care se zbate si striga pe podeaua unei biserici, in timp ce liderii acesteia alunga "demonii homosexualitatii", transmite Los Angeles Times. Reprezentantii bisericii din Bridgeport, Connecticut, spun ca tanarul are 18 ani si a venit de buna voie la ei pentru a cauta ajutor. Ei refuza sa creada ca i-ar fi facut vreun rau baiatului si afirma ca l-au ajutat, noteaza Atac-Online.

A dezgropat-o ca sa o marite cu fiul lui. Un chinez din provincia Shaanx a fost arestat zilele trecute deoarece le-a platit unor barbati 4.500 de dolari ca sa dezgroape o tanara care s-a sinucis anul trecut. Conform unor superstitii, tinerii care mor necasatoriti, trebuie sa fie cununati inainte de a fi ingropati. Astfel, fiul chinezului murise intr-un accident auto inainte de a se fi insurat, iar tatal lui credea ca sufletul tinerei e inca pe Pamant, in cautare de sot. Potrivit Telegraph, trupul tinerei a fost dezgropat si urma sa fie tinuta o ceremonie nuptiala, prin intermediul careia fiul si fata sa devina sot si sotie. Apoi urma ca amandoi sa fie ingropati in aceeasi groapa, noteaza Libertatea.

Loc de parcare cumparat cu jumatate de milion de euro. Nu s-a intamplat la noi, ci la francezi, dar si pentru ei e foarte mult! Proprietarul unui automobil a tot cautat sa cumpere un loc de parcare, iar in final "a reusit" sa obtina unul contra sumei de 470.000 de euro, noteaza Libertatea.