A devenit model in ciuda faptului ca are 11 tije metalice in corp. O adolescenta din Marea Britanie a semnat un contract cu o agentie de modele dupa cateva luni dupa ce i s-au introdus in corp 11 tije metalice, relateaza Daily Mail. In urma unui accident rutier, Katrina Burgess si-a rupt spatele, gatul, bazinul, un picior si cateva coaste care i-au perforat ambii plamani. Doctorii i-au introdus 11 tije metalice in corp, in speranta ca tanara va putea macar sa stea in picioare dupa accident. Surpriza medicilor a fost foarte mare sa vada ca fata a inceput sa mearga la numai cateva zile dupa operatie. Katrina a fost contactata de agentia de fotomodele dupa ce reprezentantii acesteia au citit intr-un ziar povestea tinerei si i-au vazut acolo pozele, noteaza Gardianul.

A vrut sa-si calce sotia, dar a nimerit copacul. O familie aparent fericita din Portland, Maine a fost protagonista unei intamplari cu totul neobisnuita dupa ce a consumat alcool mai mult decat ar fi trebuit la petrecerea onomastica a unui amic. Pahar dupa pahar, fara sa isi dea seama, cei doi soti s-au imbatat si s-au luat la cearta de fata cu sarbatoritul si cu ceilalti invitati. Rusinati, au plecat spre casa, continuand sa se jigneasca reciproc. Femeia nervoasa, in dorinta de a avea ultimul cuvant, i-a spus sotului ca nu are ce sa mai discute cu el a iesit afara, sa isi plimbe catelul, scrie Libertatea.

Caine salvat dupa ce a inghitit o bomba talibana. Cainilor le place sa inghita orice, dar pentru Toby, un caine ce insoteste militarii britanici din Afganistan, acest obicei poate fi fatal. Saptamana trecuta, catelul a inghitit un dispozitiv cu explozibil folosit de talibani pe campul de lupta. Toby s-a imbolnavit grav si a fost dus cu elicopterul la un spital pentru a fi salvat. Cainele a fost tinut in viata cu ajutorul unei masti de oxigen pana ce a fost operat, noteaza Click.

L-au uitat anesteziat in policlinica. Caz incredibil in Turnu Severin, judetul Mehedinti: un pacient in varsta de 65 de ani a fost inchis in cabinet de medici, care au uitat pur si simplu de el si au plecat acasa. Omului i se facuse anestezie si atipise in sala de asteptare. Toma Paraschiv s-a dus ieri la policlinica pentru ca il durea o masea. Medicul a vazut despre ce e vorba si a decis ca e necesara extractia. I-a facut omului anestezie si i-a spus sa astepte pe scaunul din hol. A fost ultima data cand s-au vazut. Batranul a adormit si s-a trezit cateva ore mai tarziu. Era singur in sediu. "Au uitat de mine si au plecat fara sa-mi mai traga maseaua, care ma durea foarte tare", isi aminteste Toma Paraschiv patania, noteaza Cancan.

Dupa gratii pentru ca si-a obligat sotia sa faca sex cu el. „Nici macar sotia nu o poti obliga sa intretina relatii sexuale cu tine daca nu vrea" i s-a spus unui Italian care a fost condamnat la sase ani si jumatate de inchisoare sub acuzatia de viol. Barbatul care locuieste in Novara i-a cerut sotiei sale sa faca dragoste cu el, insa aceasta l-a refuzat. Lovit in orgoliu, italianul nu a putut accepta una ca asta si a inceput sa o ameninte cu un cutit, scrie Libertatea.

S-a inventat sutienul cu degete. Articolul de lenjerie care imita miscarea pe care o fac femeile atunci cand isi ridica sanii cu palmele a inregistrat deja vanzari-record. Vara aceasta, designerii renumitei companii de lenjerie intima Wonderbra si-au propus sa dea lovitura, lansand pe piata un nou model de sutien. Potrivit Juliei Nolan, creatoarea lui "Ultimate Strapless", acesta nu are bretele si are un sistem de sustinere care imita miscarea pe care o fac femeile atunci cand isi ridica sanii cu palmele. Sutienul lansat la Londra costa doar 37 de euro, scrie Cancan.

A mers 1.740 de km pe jos pentru a ajunge la Medjugorje. Credinta unora este atat de mare incat sunt in stare de sacrificii aproape inimaginabile. Un luxemburghez de 62 de ani a parcurs in peste doua luni circa 1.740 de km pe jos pentru a se deplasa din tara sa la Medjugorje, in Bosnia, un loc de pelerinaj catolic. Slavko Jurcevic, un pensionar luxemburghez originar din Bosnia, a parasit domiciliul sau din Cruchten in urma cu 72 de zile, dintre care 67 a mers efectiv. El s-a alaturat altor circa 150.000 de pelerini din lumea intreaga care s-au deplasat in ultimele zile la Medjugorje, sudul Bosniei, pentru a marca implinirea a 28 de ani de la 'aparitia' Fecioarei Maria, scrie Libertatea.

A devenit directoare de banca dupa ce si-a schimbat sexul. Federico Casamassima (50 de ani), angajat al flialei Bancii Regionale Europene de la Milano, a avut decat un vis: sa devina femeie! Cu toate ca era asaltat de reprezentantele sexului frumos, barbatul marturiseste ca se simtea femeie in sufletul sau. A spus prima oara acest secret unei colege, in timp ce se aflau in lift. A primit o sustinere neasteptata din partea ei. Si-a invins retinerile si a trecut la fapte in timpul unei calatorii in Brazilia. S-a supus unei operatii chirurgicale dupa care a revenit acasa ca “o alta persoana”. Federico s-a dus apoi la serviciu imbracat in rochie, cu sini si machiat ca o femeie eleganta, producand o stare de soc, noteaza Click.