A spart o casa si a facut sex cu cainele proprietarului. Un barbat din Statele Unite a fost arestat fiindca a spart o casa si a intretinut relatii sexuale cu cainele proprietarului, informeaza Metro. Christopher Bagwell, in varsta de 26 de ani, a intrat prin efractie intr-o casa din Farmington, Virginia de Vest, in timp ce proprietarul acesteia se afla la munca. O prietena a victimei a trecut in vizita pentru a lasa niste lucruri si l-a prins pe Bagwell in timp ce facea sex cu ciobanescul australian al proprietarului, scrie Gardianul.

Poftiti la masa agatati de macara la 51 de metri inaltime! 22 de curajosi imbracati in haine festive s-au lasat prinsi de scaune cu centuri de siguranta si au incercat sa manance la 51 de metri inaltime. Evenimentul a avut loc in localitatea israeliana Jaffa si s-a bucurat de un succes deosebit. Unii dintre cei invitati sa manance au avut rau de inaltime si au varsat tot ce au mancat. Servirea a fost asigurata de o echipa de bucatari si ospatari bine pregatiti, pozitionati in mijlocul mesei, scrie Click.

Amendat pentru ca sofa cu bratele in ghips. Un italian in varsta de 40 de ani a fost oprit in timp ce conducea masina, desi avea ambele brate imobilizate in aparat gipsat pana mai sus de coate, relateaza cotidianul regional „Giornale dell’Umbria”. Intamplarea a avut loc intr-o regiune din centrul Italiei, soferul fiind prins pe la miezul noptii, avand alaturi si un pasager, scrie EvZ.

Insula Major Cay, statiune de lux pentru porci. Pentru multi dintre noi, o vacanta in Bahamas e un vis irealizabil. Nu la fel stau lucrurile pentru coloniile porcine din insula Major Cay, Bahamas, care sunt rasfatate zilnic de miile de turisti care vin sa se distreze printre grohaieli. Familii intregi de porci stau toata ziua la soare si pandesc barcile cu turisti care vin din largul oceanului, scrie Click.

Sexul zgomotos, motiv de schimbat casa. Familia Thompson, din Marea Britanie, intentioneaza sa-si schimbe domiciliul in urma faptului ca noii vecini, o tanara pereche, fac atata zgomot noaptea ca nu se mai poate dormi, relateaza zigonet. com. Au schimbat dormitorul fetei lor de sapte ani cu o alta camera, au lipit un sifonier de peretele care-i desparte de apartamentul tinerilor vecini, dar degeaba, scrie EvZ.

Bani pentru elevii care arunca gunoaie in cos. Conform The Telegraph, elevii colegiului Ramsey, din Halstead, Marea Britanie, nu vor mai avea nevoie de bani de la parinti, deoarece in oras au fost infiintate niste patrule speciale care merg pe langa institutie si urmaresc modul in care elevii scapa de gunoaie. Elevii cu simtul civic, care arunca gunoaiele la cos primesc cate 5 lire sterline sau bilete gratuite la cinema, scrie Gardianul.