Cea mai mare halba din lume, la Timisoara. Are doua tone si jumatate, e inalta de peste cinci metri, are diametrul de trei, si incap in ea …11.000 de litri de bere! Este halba gigant, construita in centrul Timisoarei cu ocazia zilelor orasului. Recipientul este facut din tabla de inox de 6 mm grosime si imita celebrele halbe nemtesti, cu capac. Reprezentantii Guiness Book au fost ieri de fata la “dezvelire” si sunt pe cale sa declare halba din Timisoara cea mai mare din lume, scrie Libertatea.

Puii de gaina vopsiti - noile animale de companie. In ziua de astazi se cauta animale de companie cat mai iesite din comun, cat mai viu colorate. Pentru a raspunde cerintelor clientilor si pentru a respecta un anumit buget, un grup de comercianti de animale de companie din Manila, Filipine au vopsit in diferite culori pui de gaina. Vezi video pe Gardianul.ro

Obsedat de sex la 84 de ani, poate de opt ori pe zi. Tanara sotie a divortat de miliardar pentru ca nu facea fata cerintelor. Innebunita de faptul ca sotul ei era obsedat de sex, o tanara de 24 de ani din Marea Britanie a divortat de barbatul miliardar in varsta de 84 de ani. Joe Hardy s-a casatorit cu Kirsten in urma cu doar trei luni. A vrajit-o dupa ce i-a daruit bijuterii scumpe si cadouri care mai de care mai costisitoare. Asa ca, desi Joe e cu 60 de ani mai in varsta decat ea, cei doi s-au casatorit rapid. Dupa cununie, insa, Kirstin a descoperit ca sotul ei are libidoul unui adolescent, scrie Click.

Fiindca nu-si gasea de munca, a dat facultatea in judecata. O femeie din New York a dat in judecata saptamana trecuta facultatea pe care a absolvit-o pentru ca nu reusea sa-si gaseasca un loc de munca decent. Trina Thompson a chemat in fata curtii supreme din Bronx facultatea Monroe. Femeia de 27 de ani cere in instanta despagubiri in valoare de 70.000 de dolari, aproximativ suma pe care a cheltuit-o pentru plata taxelor de studiu, scrie Libertatea.

Revolta robotilor, amenintarea viitorului. Inteligenta artificiala s-ar putea intoarce intr-o buna zi impotriva oamenilor, avertizeaza cercetatorii. Importanti oameni de stiinta, reuniti intr-o conferinta desfasurata cu usile inchise la Monterey Bay, in California, au avertizat ca omenirea risca sa piarda controlul asupra sistemelor computerizate. Potrivit „The Times”, participantii la reuniunea secreta, organizata recent de Asociatia pentru Progresul Inteligentei Artificiale, au atras atentia autoritatilor ca respectivele sisteme, de la avioane de lupta fara pilot pana la banalul robot telefonic, au atins deja un nivel de indestructibilitate comparabil cu cel al gandacilor, care sunt tot mai imuni in fata diferitelor insecticide utilizate impotriva lor, scrie EvZ.

Cei mai fericiti copii traiesc in Olanda. In urma unui studiu realizat de Universitatea York din Marea Britanie s-a ajuns la concluzia ca cei mai fericiti copii traiesc in Olanda. Cercetatorii au luat in calcul toti tinerii sub 19 ani din 29 de tari europene. Ei au folosit 43 de criterii printre care si mortalitatea infantila, obezitatea si saracia. Olanda si tarile scandinave (Suedia, Norvegia, Islanda, Danemarca) conduc detasat in topul tarilor cu cei mai fericiti copii, scrie Libertatea.

Are 14 ani si traieste dupa ce a fost decapitat! Un baiat care a supravietuit miraculos unui accident de masina se intoarce la curse. Chris Stewart (14 ani) s-a refacut uluitor dupa un accident in urma caruia craniul sau a fost despartit de gat, capul ramanandu-i legat de trup numai datorita pielii. Nenorocirea s-a produs la cursele de masini. Chris este un adolescent din Fareham (Hampshire, Marea Britanie), care a supravietuit miraculos dupa ce a fost aproape decapitat in cadrul unei curse de automobilism pentru juniori. Numai sase persoane din lume au trait in urma unui astfel de grav traumatism (supranumit ”rana calaului”), scrie Click.