Ashton Kutcher: "Am avut o cariera decenta bazandu-ma pe aspectul fizic si pe farmecul meu. Pentru ca Dumnezeu stie ca nu sunt talentat. Am avut un profesor care mi-a spus ca in viata nu te poti baza pe frumusete si pe farmec. Aparent s-a inselat". (Click)

Lasat fara nici un leu, Claudiu Raducanu le ameninta pe fosta sotie si pe mama acesteia: "Bine, o sa va para rau ca nu ati acceptat o intelegere. Gigi Becali mi-a promis ca, daca eu nu reusesc sa-mi iau inapoi ce-mi apartine, va interveni el si imi va recupera totul". (Cancan)

Femeia care vrea sa se marite cu un trenulet despre acesta: „Stiu ca oamenilor li se pare ciudat sa ma vada aici zi de zi, uneori si noaptea, dar eu il iubesc pe Weber la fel cum o sotie isi iubeste barbatul. Simt acelasi lucru pentru el si stiu ca vom fi impreuna tot timpul. Am fost atrasa instantaneu de el si mental, dar si sexual”. (Click)

Cerere primita de primarul Oprescu de la un cetatean: "Domnule primar, va rog sa mutati statuia lui Carol calare pentru ca i se vede penisul calului, lucru care ma deranjeaza!". (Cancan)