Cea mai scumpa casa din lume, scoasa la vanzare Cea mai scumpa casa din lume a fost scoasa la vanzare in Germania. Pentru casa de numai 30 de metri patrati, situata pe insula Sylt, o populara statiune balneara din aceasta tara, agentul imobiliar cere 4,8 milioane de euro, ceea ce inseamna 160.000 de euro pe metru patrat. Casuta din caramida rosie, cu acoperis acoperit cu iarba, se numeste “Waterküken” (Ratusca), scrie Click.

Un om de afaceri din Arabia Saudita a achizitionat cel mai scump dispozitiv sexual din lume: un aparat de marire a penisului, creat din aur de 18 carate, in valoare de aproximativ 50.000 de dolari. E clar ca are o mica… frustrare. Dar sa-ti scoti defectul in evidenta, sa auda un intreg glob pamantesc de el, se intampla mai rar. O companie canadiana, producatoare de dispozitive medicale X4 Labs, a primit inedita cerere, context in care a recrutat un producator local de bijuterii pentru realizarea obiectului solicitat de saudit, relateaza Click.

Mendigogame nu iti pune la incercare abilitatile de sofer, priceperea de general sau indemanarea de ucigas in serie. Noul joc te arunca pe strazile Madridului, fara niciun ban in buzunar, si te „trimite” la cersit. Pentru a acumula cat mai multe puncte, trebuie sa aduni resturi de mancare de prin tomberoane, sa-ti gasesti o banca in parc unde poti sa bei sau sa cersesti la colt de strada. Iar daca iti faci si o gasca de vagabonzi, primesti un bonus. In doar cateva zile de la lansare, s-au inregistrat peste 2.700 de jucatori, relateaza Click.

Un tanar de 23 din Birmingham a fost declarat nevinovat azi in urma unui proces in care a fost acuzat de furtul unei banane in valoare de 25 de penny. Judecatorii englezi au avut nevoie doar de 30 de minute pentru a-l declara nevinovat pe James Gallagher in cazul furtului unei banane dintr-un restaurant local. Totusi, costurile de judecata s-au ridicat la 20.000 de lire sterline, toti banii fiind platiti din taxele contribuabililor, scrie Libertatea.

Legendarul talhar britanic Ronnie Biggs, care a devenit faimos dupa ce a dat lovitura vietii, jefuind un tren ticsit de bani, a fost eliberat ieri, dupa 46 de ani. Din pacate, hotul nu se mai poate bucura din plin de libertate, fiind foarte bolnav. El se hraneste printr-un tub si comunica doar prin intermediul semnelor. Ronald Biggs este un nume care a marcat intreaga istorie si un personaj pe care orice talhar il poate avea ca exemplu. Britanicul Biggs, acum in varsta de 80 de ani, a devenit faimos in anul 1963, cand a dat “lovitura secolului”. Impreuna cu 14 complici, el a jefuit un tren ce era ticsit cu bani. Gasca de hoti a facut o captura-record, chiar si pentru zilele noastre. Atunci ei au furat 2,6 milioane de lire sterline, bani a caror valoare s-ar ridica in ziua de azi la aproximativ 36 milioane de euro, avand in vedere evolutia monetara, scrie Libertatea.