Femeile vor putea sa urineze din picioare.Femeile vor putea urina fara sa se mai aseze, multumita ideii unui om de afaceri columbian care a inventat un soi de palnie de unica folosinta care nu are nevoie de apa si nu contamineaza mediul inconjurator. "Am inventat si dezvoltat un vas de toaleta care nu are apa, trateaza gazele toxinelor care au efect de sera, drept pentru care nu are miros si nu contamineaza", a explicat omul de afaceri Oriol Ramírez, potrivit Libertatea.

Tratament cu muzica pentru un rechin impotent. Administratorii unui acvariu din Londra ademenesc un rechin cu muzica de Barry White si Marvyn Gaye, pentru a-l determina sa faca sex. Zorro, rechinul-zebra de sase ani, a fost adus la inceputul acestui an, din Belgia, la Sea Life London Aquarium, pentru a se imperechea cu o femela-rechin singura, pe nume Mazawabee. Pana in prezent, insa, relatia sa cu Mazawabee a fost una strict platonica, scrie Click.

Uite cum a ramas cu masina suspendata pe pod! O soferita din Wisconsin, SUA, a trait socul vietii sale in momentul in care, aflandu-se pe podul Maple-Oregon, acesta s-a ridicat intr-un unghi de 45 de grade ca sa poata trece un vapor. Din fericire, datorita faptului ca masina avea frane bune, femeia, care nu a fost ranita, a reusit sa sfideze gravitatia si sa ramana pe loc pana ce podul a fost coborat, scrie Cancan.

Pozezi sirena, iei 1.000.000 $. Autoritatile orasului israelian Kiryat Yam, situat la nord de Haifa, ofera o recompensa de un milion de dolari celui care poate dovedi existenta unei sirene, despre care se spune ca traieste in apele de coasta din apropierea localitatii. Oferta a fost facuta dupa ce localnici si vizitatori ai orasului Kiryat Yam au relatat ca au vazut o fiinta ciudata inotand in mare, scrie Libertatea.

La 8 ani, a zburat in picioare pe aripa unui avion. Un baiat de 8 ani din Londra a devenit cea mai tanara persoana din lume care a zburat in picioare pe aripa unui avion. Copilul, pe nume Tiger Brewer, a decolat de pe aerodromul Rendcomb din Gloucestershire. Aeronava a zburat la o altitudine de aproximativ 100 de metri. Iar micutul Tiger, era prins de aripa avionului cu mai multe curele de sigurnata, ca sa nu cada, scrie Click.

Cei care locuiesc la numarul trei dau lovitura la loterie. Oficial, numarul trei la locuinta este magic pentru cei care isi incearca norocul la loterie. In ultimii 15 ani, cei care stau in case cu aceasta cifra au castigat 89,8 milioane de euro, scrie Cancan.

S-a ales cu talent la pictura in urma unui transplant de rinichi. Un britanic de 44 de ani a descoperit ca este foarte talentat la pictura, dupa ce a fost beneficiarul unui transplant de rinichi si este convins ca totul se datoreaza noului organ. Gary Leighton, de profesie instalator, si-a descoperit noua indeletnicire in urma unei operatii din 2008, care i-a salvat viata. Dupa recuperare, britanicul a simtit ca trebuie neaparat sa se apuce de pictura si in scurt timp a inceput sa-si vanda tablourile cu aproximativ 1.000 de lire, scrie Libertatea.

Transpiratia interzisa intr-un parc de distractii din Anglia. Daca va ganditi sa vizitati parcul de distractii Thorpe din Chertsey, Marea Britanie, aveti grija sa o faceti int-o zi racoroasa. Altfel, ati putea fi dati afara daca transpirati.Conducerea parcului a introdus de curand o noua interdictie pentru vizitatori: Cei care se dau in montagne-russe nu au voie sa ridice bratele daca afara sunt mai mult de 25 de grade. Motivul? Pe caldura oamenii transpira si pot emana mirosuri care ii deranjeaza pe ceilalti turisti, scrie Click.