Megan Fox: „Religia în care am fost învăţată să cred de mică este cea penticostală. Este extrem de strictă şi nemiloasă. Orice faci nu e bine şi la un moment dat vei ajunge în Iad. Am avut multe discuţii referitoare la cât de rău este sexul, cât de diabolic şi cum fustele mini ma vor trimite direct în Iad. Acum nici măcar nu mă mai pot simţi sexy. Sunt foarte nesigură pe mine”. (Libertatea)

După ce a devenit asistenta lui Capatos, blonda lui Bote işi atacă predecesoarele: "Sper ca pe Dan să nu-l deranjeze că eu voi fi altfel decât asistentele lui de până acum. Îmi voi spune punctul de vedere, atunci când va fi cazul. Nu-s ipocrită, sunt mai mult decât o femeie decorativă şi nu văd de ce aş ascunde asta”, a declarat Bianca Dragusanu, făcând o aluzie mai mult decât evidentă la “importantele” roluri pe care Ramona Gabor, Eva Kent şi Loredana Chivu le-au avut în emisiune, înaintea ei. (Libertatea)

Ramona Badescu, intrebata daca italienii sunt mai buni amanti decat romanii a raspuns: "Mi-e imposibil să compar pentru că nu am avut niciodată o relaţie cu un român, dar pot să spun despre italieni că sunt oameni sufletişti, generoşi şi pasionali. Eu am avut puţini bărbaţi şi buni". (Libertatea)