Cu gagica goala pe motor! O fotografie face senzatie zilele acestea pe internet. Pe o strada din Romania, habar nu avem care, un motociclist a fost imortalizat intr-o ipostaza... deloc ortodoxa. Nu de alta, dar pasagerul pe care il cara in spate este o superba satena goala pusca. Imaginea pare copiata din campaniile desfasurate in ultima perioada in Occident, unde sute de motociclisti au defilat dezbracati pe doua roti pentru a atrage atentia automobilistilor asupra lor, in trafic. “Si noi existam!”, au dorit motociclistii sa transmita, astfel, participantilor la trafic, scrie Libertatea.

Avem cea mai inalta statuie din Europa. Monumentele de la Cazanele Dunarii, naturale sau artificiale, sunt un adevarat spectacol. Statuia lui Decebal, ultimul rege al Daciei, inalta de 55 de metri si lata de 25 de metri, e cel mai mare monument sculptat in piatra din Europa. E daltuita intr-o stanca situata la varsarea raului Mraconia in Dunare, in apropierea Manastirii Mraconia. Sculptura, realizata intre anii 1994 - 2004, a fost finantata de omul de afaceri Iosif Constantin Dragan, scrie Libertatea.

Vacile din Alpii elvetieni sunt sinucigase! Locuitorii unui sat alpin din Elvetia sunt disperati din cauza numarului din ce in ce mai mare al vacilor care se arunca in gol de pe stanci. In ultima saptamana, in decursul a trei zile, 28 de vaci si tauri s-au aruncat in aceeasi prapastie din apropierea satului. De fiecare data, salvamontistii au fost nevoiti sa foloseasca elicoptere pentru a lua cadavrele vacilor inainte ca acestea sa intre in putrefactie, scrie Libertatea.

347.000 $ pentru un berbec! Dai un ban, dar stai in fata, s-a gandit si fermierul britanic Jimmy Douglas cand a hotarat sa dea 231.000 de lire sterline (347.000 de dolari) pentru un... berbec! Omul nu s-a mai uitat la bani cand a vazut animalul din rasa Texel la un targ anual din Lanark, Scotia, scrie Libertatea.

Fermierul care a inecat puiul de extraterestru a fost omorat! Satenii din Metepec, Mexic, spun ca unul dintre cei doi fermieri care au prins intr-o cursa de soareci un extraterestru a fost omorat chiar de parintii ciudatei creaturi, care i-au razbunat astfel moartea, anunta Mediafax.Potrivit expertului american in OZN-uri Joshua P. Warren, fermierul Marao Lopez a fost gasit arzand de viu in masina sa, undeva pe marginea unui drum. Iar flacarile aveau o temperatura mult mai mare decat in cazul unui foc obisnuit, conform Libertatea.

Scapa de cancer cu saliva de capusa. Saliva unei capuse ar putea fi folosita in tratarea cancerului, spun cercetatorii brazilieni, care au descoperit la o specie sud-americana o proteina ce distruge celulele canceroase. "Este o descoperire majora. Substanta din saliva acestei capuse, ar putea fi remediul pentru cancer", a afirmat Ana Marisa Chudzinski-Tavassi de la Institutul Butantan din Sao Paulo, scrie Libertatea.