Un hot si-a uitat cainele la locul faptei. Duminica, scoala primara din Gateshead, Marea Britanie a fost sparta. Ajunsi la locul faptei, politistii au constatat cu stupoare ca singura urma lasata de infractor la fata locului este... cainele sau. Pentru ca nu au suficiente dovezi, unica speranta a oamenilor legii este ca cineva sa recunoasca animalul de companie pentru ca astfel sa-l prinda pe infractor, scrie Libertatea.

O familie de culoare din Brazilia are trei copii albi ca laptele. O femeie din Brazilia, de culoare, le-a dat de lucru cercetatorilor din intreaga lume, trei dintre copii ei naturali fiind albi ca laptele, relateaza Daily Mail. Atat femeia, cat si tatal copiilor sunt afro-brazilieni si ambii au pielea inchisa la culoare. In ciuda acestui fapt, trei dintre cei cinci copii ai lor sunt albinosi, scrie Gardianul.

A hranit o stafie timp de 15 ani. Poveste halucinanta intr-un sat uitat de lume din judetul Gorj. O batrana de 81 de ani ne-a dezvaluit cum si-a petrecut 15 ani din viata ca slujnica la o stafie. Totul s-a petrecut cu mult timp in urma, dar prezenta spiritului se mai simte si azi in Berlesti. Ana Popescu avea 16 ani cand a intrat servitoare in casa unei familii de preoti. Una dintre obligatii era sa duca seara in beci o strachina cu mancare pe care trebuia sa o aseze pe masa. Dupa cum povesteste batrana, dimineata nu mai era urma de mancare, scrie Cancan.

Porno-politista presta servicii sexuale in concediul de maternitate. Politista britanica Ruth Carter, in varsta de 27 de ani, a intrat in concediu de maternitate in urma cu jumatate de an. In timpul liber ea oferea servicii sexuale la domiciliu clientilor care o solicitau. Suma pe care o cerea era de peste 150 de lire sterline. Ea isi facea reclama cu ajutorul unui site de internet, scrie Click.

A devenit vedeta dupa ce a ramas cu capul in WC. La festivalul de muzica Leeds, o tanara de 19 ani care a ramas blocata cu capul intr-o toaleta portabila, a devenit vedeta pe Facebook. Adolescenta din Mare Britanie si-a scapat poseta in WC si a incercat sa o recupereze. Ghinionul ei a fost ca a ramas blocata cu partea superioara a corpului in closet. Dupa 20 de minute a fost salvata de pompieri, care au demontat toaleta, scrie Libertatea.

Soferii grasi, obligati sa slabeasca. O companie de transport din Marea Britanie ii obliga pe soferii grasi de autobuze sa slabeasca sub limita maxima de 127 de kilograme, de teama sa nu rupa scaunele pe care stau. Compania Stagecoach ii indruma pe obezi cum sa ajunga la o greutate mai mica, insa in cazul in care ei refuza, vor fi nevoiti sa isi caute alt loc de munca, scrie Cancan.

S-a demonstrat stiintific: mersul la cumparaturi previne cancerul. Cercetatorii britanici au ajuns la concluzia ca riscul de a face cancer e diminuat considerabil prin ... mersul la cumparaturi. Studiul se refera in special la femei. „Estimam ca schimbarile de viata, inlaturarea sedentarismului prin plimbari dese, chiar daca ele sunt facute din magazin in magazin, poate scadea la 40% riscul de imbolnavire de cancer”, a declarat profesorul Martin Wiseman, potrivit Click.

Au organizat o petrecere in cinstea frigiderului. Un cuplu din Marea Britanie si-a invitat prietenii si rudele la o petrecere fastuoasa, pentru sarbatorirea a 50 de ani de la cumpararea frigiderului lor, care inca mai functioneaza. Paul si Val Howkins au facut comanda pentru bannere, confetti si chiar un tort urias in dorinta de a marca cele cinci decenii de cand se bucura de mult iubitul lor frigider, scrie Libertatea.