Dan Bittman, intrebat daca cei care canta manele sunt artisti: "Da. Si ei, si noi muncim pentru bani. E adevarat ca ei o fac pentru foarte multi bani. Sunt cantareti de manele cu o voce foarte buna. Manelele sunt o treaba de gust si de orientare artistica". (Libertatea)

Cosmina Pasarin: "Nu ma deranjeaza ipostaza de femeie singura, insa parca a trecut cam mult timp de cand nu am un iubit si incep sa disper, pentru ca fara sa-mi dau seama, indepartez orice potential iubit. Cred ca sunt eu mult prea pretentioasa, fioroasa, sau asa ceva." (Click)

Aurelian Temisan: "Dupa ce mi-am taiat ciocul m-am dus sa ma odihnesc, ca sa nu urc obosit pe scena. Toate bune si frumoase pana m-am trezit, cand, uitandu-ma fara sa vreau in oglinda din camera, care este asezata chiar in fata patului meu, am dat cu ochii de mine. Am tipat si m-am trezit instantaneu... uitasem ca-mi schimbasem lookul. Dar stai sa vezi ce o sa zica Monica (n.r. - Monica Davidescu, sotia lui) cand o sa ma vada fara ciocul meu pe care il aveam de 15 ani. Va avea si ea un soc, a povestit Temisan, frecandu-si barba in amintirea vremurilor in care purta cioc". (Cancan)