Un englez a legat o pisica, apoi a drogat-o cu canabis. Un tanar din Marea Britanie a fost acuzat de cruzime fata de animale si i s-a interzis sa detina un animal de casa in urmatorii zece ani. Mark Kane, 20 de ani, a fost gasit vinovat de catre judecatorii din Anglia pentru agresiune teribil de grava impotriva unei pisicute nevinovate, scrie Libertatea.

Insectele i-au devorat banii pe care ii tinea la «saltea». Un barbat din China, in varsta de 78 de ani, reusise sa economiseasca 2.000 de yuani (aproximativ 200 de euro) in patru ani, bani pe care a decis sa ii pastreze sub pat, in doua pungi de plastic, relateaza China Daily. Wang Wenyou, din localitatea Nanan, provincia Fujian, a ramas socat cand a vrut sa scoata banii saptamana trecuta pentru a-i plati taxele scolare nepotului sau. Barbatul a gasit pungile fara bani in ele, dar pline de insecte care ii devorasera intreaga agoniseala din ultimii patru ani, scrie Gardianul.

A strabatut 35 de tari, in 8 ani, cu numai 5 lei. Un barbat din Japonia a demonstrat ca daca vrei indeajuns de mult sa realizezi ceva, poti face acest lucru fara a avea un ban in buzunar. Keiichi Iwasaki (36 de ani) s-a saturat sa lucreze la magazinul de aer conditionat al tatalui sau si, in 2001, a hotarat sa faca turul Japoniei pe bicicleta, cu toate ca nu avea aproape nici un sfant. Totusi, tanarul a plecat in lume cu echivalentul a 5 lei romanesti in buzunar si dus a fost. Pentru ca i-a placut foarte mult, Iwasaki a trecut din Japonia in Coreea si si-a tot continuat drumul, pana cand a strabatut 35 de tari, fara a cere bani cuiva, noteaza Libertatea.

Meseria ei este de a fi Angelina Jolie. Fara niciun fel de operatie estetica sau machiaj, Tiffany Claus traieste fiind sosia fidela a cunoscutei actrite Angelina Jolie. Tiffany a aparut intr-unul dintre numerele revistei People impreuna cu sosia lui Paris Hilton, dupa o sedinta foto pentru care nu au fost platite, noteaza Click.

Adolescenta l-a facut praf pe hot! Este fapt cunoscut ca asiaticii cunosc foarte bine artele martiale, atat femeile cat si barbatii. Iata, insa, un chinez care a uitat pe moment acest lucru si care incearca sa fure geanta unei domnisoare in lift. Uimitor, el este luat prin surprindere de faptul ca fata nu se lasa intimidata, ba mai mult, il si pune in cap pe agresor, noteaza Libertatea.

Barbatii cu degete lungi conduc agresiv. Un studiu efectuat la Universitatea din Mainz, Germania releva ca stilul de conducere a autovehicului este programat inca de la nastere si se poate observa prin lungimea degetelor. Numeroase studii au aratat ca un deget inelar mai lung decat aratatorul, are implicatii serioase asupra sanatatii si comportamentului unui barbat. Totul se leaga cu expunerea fatului la testosteron, in uterul mamei. Hormon ce stimuleaza comportamentul masculin dar si lungimea degetului inelar, noteaza Click.

Baietel de patru ani, tinut "garantie" pentru pizza. Un pusti de patru ani din Australia a fost pus intr-o situatie neobisnuita, dupa ce a fost tinut garantie pentru pizza pe care o comandase mama sa. Cindy Paardekooper comandase o pizza, iar baiatul cu livrarea a intarziat o ora peste timpul la care ar fi trebuit sa soseasca. Astfel, femeia a considerat ca nu mai e nevoie sa plateasca mancarea, drept pedeapsa. Nervos, angajatul pizzeriei a sarit si l-a apucat pe Cain, fiul clientei, si a spus ca nu ii da drumul pana cand isi primeste banii, scrie Libertatea.

Posesoara recordului «Cele mai lungi unghii din lume» si-a rupt unghiile intr-un accident de masina. Lee Redmond, in varsta de 67 de ani, fosta posesoare a recordului "cele mai lungi unghii din lume" si-a rupt unghiile de la radacina intr-un accident rutier, relateaza BBC. Femeia nu si-a mai taiat unghiile din anul 1979, acestea ajungand la lungimea de 89 de centimetri. Puse cap la cap, intreaga lungime a unghiilor sale era de 8.5 metri. Redmond era pasagera intr-un autovehicul care a fost implicat intr-un accident rutier. Femeia a recunoscut ca in acel moment si-a pierdut cel mai valoros lucru pentru ea, dar recunoaste ca acum este mult mai indemanatica, noteaza Gardianul.

Un hot a revenit la locul faptei, pentru a-i cere victimei... o intalnire romantica. Un talhar s-a intors pentru a solicita o intalnire romantica unei femei careia tocmai incercase sa-i fure poseta sub amenintarea unei arme. Diana Martinez se afla in masina, in fata casei sale din Columbus (Ohio, nordul SUA), cand trei hoti au atacat-o incercand sa-i fure poseta sub amenintarea unui pistol. Femeia a tipat si a lovit unul dintre agresori cu portiera masinii. reactia ei neasteptata si interventia hotarata a unui vecin i-a pus pe cei trei pe fuga. Insa la mai putin de 1 ora mai tarziu, unul dintre agresori a acostat-o din nou, informeaza Libertatea.