"Ce bine ca ai cancer!" O femeie din Marea Britanie, care sufera de cancer in stadiu terminal, a fost sunata de organizatia caritabila Cancer Research UK, iar cand aceasta le-a povestit despre boala sa, ei au afirmat: "Minunat!" Nikki Hastings are 35 de ani si de cand a fost diagnosticata cu cancer la san in octombrie 2008, a donat peste 1.000 de lire pentru organizatiile caritabile. In urma cu cateva saptamani femeia a primit un telefon de la o persoana care ii cerea sa contribuie lunar cu o suma de bani pentru a-i ajuta pe bolnavii de cancer, scrie Libertatea.

Cersetor cu diploma de la Mitropolia Ardealului. Augustin Gebenei este un cersetor care-si face veacul prin garile si trenurile care circula prin judetul Sibiu. El se da drept Dan Gabriel Burcea si spune ca are nevoie de bani sa-si refaca locuinta afectata de o explozie in care i-a murit fiica. Ca argument, el prezinta o adeverinta eliberata de Mitropolia Ardealului, care a si confirmat acest fapt, scrie Cancan.

Au fost jefuiti in timp ce faceau sex in tomberon. Un cuplu din Kansas, Statele Unite, care si-au planuit o escapada romantica intr-un cos de gunoi, au fost jefuiti in timp ce faceau sex in bizara locatie. Doi barbati in varsta de 59 si 64 de ani i-au amenintat pe amorezii infierbantati cu un cutit si le-au luat banii, bijuteriile si pantofii, scrie Libertatea.

A nascut dupa ce a facut avort. O botosaneanca din localitatea Aurel Vlaicu, comuna Avrameni, a nascut in vara acestui an, desi cu cateva luni in urma facuse intrerupere de sarcina. Povestea Cameliei Ungu­­rea­­nu (30 de ani) a inceput in decembrie, anul trecut, cand a mers la medicul Mihail Turcanu, ginecolog din zona Saveni. "In decembrie, am mers la doctorul Mihail Turcanu pentru un control. Am facut o ecografie si mi-a spus ca sunt insarcinata. Eu ma pregateam sa plec la munca in Italia. Am hotarat sa fac o intrerupere, pentru ca mai aveam trei copii acasa si o duceam greu cu banii. Dupa doua luni de la chiuretaj, am simtit ca ceva nu e in regula. Am mers din nou la doctor, am facut o ecografie si mi-a spus ca fatul e mare. Aveam deja patru luni, in martie. Doctorul mi-a spus ca e posibil sa fi fost gemeni", povesteste femeia, noteaza Click.

O maimuta a impins o turista in prapastie. Zhou Juchang a avut parte de o vacanta mai putin placuta dupa ce, in timpul unei drumetii prin Parcul Natural Chendu din China, o maimuta a impins-o in prapastie. Femeia, in varsta de 60 de ani, a cazut sase metri in gol fiindca animalul a impins-o pentru a-i fura punga cu mancare. Zhou si-a fracturat trei coaste si unul din solduri, scrie Libertatea.

O femeie din Austria, disperata rau sa faca sex. O femeie blonda, in pielea goala, a dat navala pe un santier din Viena, strigand: "Ma vrea cineva?" Cauta cu disperare un barbat pentru a face sex cu ea, potrivit Ananova. Femeia a intrerupt programul lucratorilor pentru a-si gasi un partener de ocazie. Nu a gasit insa nici un doritor pentru o partida de sex. In final, femeia a fost dusa cu forta la spital pentru un control psihiatric, scrie Click.

Doar o coincidenta bizara la loteria din Bulgaria. Comisia de ancheta creata dupa ce doua saptamani la rand s-au extras exact aceleasi sase numere la loteria nationala din Bulgaria nu a gasit nici o neregula. In fata ziaristilor, comisia a cantarit toate bilele cu care s-a efectuat tragerea si a constatat ca diferentele in greutatea lor sunt nesemnificative. Conducerea Loteriei nationale bulgare a exclus posibilitatea unei fraude, sustinand ca este vorba de o simpla coincidenta, scrie Libertatea.

Cel mai mare hamburger din lume, 61 de kilograme. Patronul unui restaurant din Detroit, SUA crede ca a depasit recordul mondial in materie de hamburgeri. Dupa mai bine de 12 ore de preparare si coacere a chiflei, a rezultat un hamburger ce cantareste 61 de kilograme. "Hamburgerul absolut ridicol", cum a fost denumit experimentul, a fost realizat si expus sambata in restaurantul Mallie's Sports Bar and Grill din Detroit, SUA, noteaza Click.