Nu a avut iubita pentru ca este alergic la femei. Neil Dando (27 de ani) sustine ca nu poate sa se apropie de o femeie fara sa aiba o stare de rau si atacuri de panica severe.Tanarul spune ca sufera de o boala rara care il face alergic la sexul opus.De profesie functionar, Dando sufera de o tulburare descrisa drept timiditate cronica de catre profesorul american Brian Gilmartin, intr-o carte aparuta in 1987.Dupa ce a descoperit ca alergia sa la femei este cauzata de o boala rara, acesta s-a hotarat sa o faca publica pentru ca cei care au probleme similare sa stie ca nu sunt singuri, scrie Click.

A stat patru luni cu un cutit de 15 centimetri in fund. In urma cu patru luni Ying Shi din Shanghai, China, a fost atacata talharita si injunghiata in fund. Medici care au tratat-o prima data pe femeia ranita nu au descoperit ca hotul si-a “uitat” cutitul in corpul acesteia. Numai ca zilele trecute, cand durerile de spate au devenit insuprotabile, Ying a mers la acelasi spital unde o radiografie a aratat cum o lama lunga de 15 centimetri care apasa pe vertebre era cauza problemei ei, scrie Libertatea.

Un baiat in varsta de 9 ani se da cu rolele pe sub masini. Rohan Ajit Kokane, in varsta de 9 ani, din India, a batut recordul mondial de "patinat" pe sub masini. Baiatul a fost nominalizat de Cartea Recordurilor, fiind capabil sa mearga pe patine cu roti aplecat, cel mai inalt punct de pe el, in acel moment, aflandu-se la 20 de centimetri de pamant. Tatal lui Rohan, Ajit Kokane, spera ca acest hobby al fiului sau sa devina in viitor un sport olimpic, scrie Gardianul.

Pisica-giganta de 10 kg, pusa la slabit. Socrates, un motan de 10, 1 kg, a fost supus unui regim strict.Medicii veterinari spun ca pisica-gigant de cinci ani trebuie neaparat sa slabeasca pentru a evita problemele de sanatate. Britanicul Bill Duncan, stapanul animalului, da vina pe blana deasa a pisicii si spune ca din cauza acesteia nu a observat cat de mare i-a crescut burta, scrie Click.

Slabiti mai usor daca nu aveti orgasm. Redactorii de la revista Manolith au prezentat un fel de grafic in care explicau activitatile care au loc in timpul sexului si cate calorii "mananca" fiecare. Mai in gluma, mai in serios, se pare ca daca ai orgasm tai de pe lista 112 calorii. In schimb, daca doar te prefaci din rasputeri pentru a parea cat mai sincer si extaziat ai parte de mai multe calorii distruse: vreo 315, scrie Libertatea.

S-a nascut un bebe de 8,7 kilograme. Ani, o femeie din Indonezia, in varsta de 41 de ani, a nascut prin cezariana un bebelus sanatos, care cantareste 8,7 kilograme si are 62 de centimetri lungime. Micutul, care nu a primit deocamdata niciun nume, este cel mai mare nascut vreodata in aceasta tara, depasind astfel recordul anterior, inregistrat in 2007, de 6,9 kilograme, scrie Cancan.

Un mafiot italian isi santaja victimele cu un crocodil. Politistii brigadei antimafia din Napoli au descoperit intr-o perchezitie in casa unui sef al unui clan al Camorrei din Caserta, Antonio Cristofaro, un crocodil de 1,70 metri si aproape 50 de kilograme pe care acesta il folosea pentru a-i speria pe afaceristii din oras si a-i convinge sa ii plateasca taxa de protectie, scrie Click.

Mananca 100 de paianjeni pe zi. Indianul Raju Handi are numai 30 de ani si mananca in fiecare zi, in loc de pranz o suta de paianjeni.Acesta a declarat pentru Reuters ca spera ca in felul acesta sa reuseasca sa ajunga in Cartea Recordurilor. Totul a inceput cand Raju era doar un copil si a fost muscat de un paianjen la scoala.Pentru ca s-a suparat foarte tare a luat insecta si a mancat-o. I s-a parut ca are un gust bun si de atunci mananca in fiecare zi, scrie Libertatea.

Jumatate om, jumatate capra? O creatura misterioasa socheaza lumea. „Jumatate om, jumatate capra", asa descriu locuitorii din Zimbabwe, Africa, fiinta ciudata pe care au apucat doar sa o fotografieze. Ciudatenia, care a trait numai cateva ore dupa nastere, avea un cap imens si o fata care semana izbitor cu cea a unui nou-nascut. Umerii erau ca ai unui om, dar picioarele paroase si coada tradau faptul ca in combinatie a intrat si o capra, scrie Click.

La 74 de ani este campion la culturism. La varsta de 74 de ani, Tsutomo Tosaka a castigat cel mai recent concurs de culturism din Japonia, devenind astfel unul dintre cei mai puternici oameni din aceasta tara. Niponul spune ca practica acest sport de 50 de ani, astfel el reusind sa se mentina la cel mai inalt nivel. Este cunoscut faptul ca Japonia are cea mai mare speranta de viata din lume, de 85 de ani, dar sa castigi un concurs de culturism la 74 de ani, este incredibil, scrie Libertatea.