Cea mai lunga motocicleta din lume are 14 metri. Un instalator a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a construit cea mai lunga motocicleta din lume, relateaza The Telegraph. Motocicleta construita de Colin Furze (29 ani) masoara 14 metri lungime si poate atinge viteza de 50km/h. Chiar daca este aproape imposibil de folosit, din cauza spatiului mare de care ai nevoie pentru a vira la stanga sau la dreapta, Colin este foarte mandru de motocicleta sa cu care a reusit sa doboare recordul precedent, de 9,6 metri, noteaza Gardianul.

Din cauza crizei s-au mutat in canalul de sub cazinou. Un cuplu de americani, descoperit recent de jurnalistii de la publicatia The Sun, isi duce traiul intr-un canal din Las Vegas, SUA. Ei insa nu stau in orice canal, ci chiar sub renumitul cazinou Caesars Palace. Cei doi, Steven si Kathryn, si-au amenajat spatiul cu mobilier, paturi adunate de pe la centre de reciclare si si-au facut chiar si o debara, noteaza Libertatea.

Acum ii trezeste «cocosul metalic». Reporterii Click! au aflat din surse sigure ca locuitorii din Tunari au metode moderne de masurare a timpului. Nu se mai bazeaza pe cantatul cocosului, ci pe huruitul avioanelor care zboara deasupra comunei. Ne-am dus la nea Marin, expertul in orarul companiilor aeriene. Stie pe de rost aproape toate cursele care pleaca si vin pe aeroporturile de langa Capitala. „Asta a decolat de pe Otopeni, cred ca spre Frankfurt, dar acum trebuie sa plece si cursa de Barcelona de pe Baneasa", ne spune omul, in timp ce ne arata pe cer avioanele. „Joaca" de-a facutul cu mana zburatoarelor din fier, care trec la doar cateva sute de metri de capul sau, nu este deloc una placuta pentru Marin Nae, de 60 de ani. Mai ales in zori, atunci cand decoleaza prima cursa, scrie Click.

Barbatul alergic la femei. Conform The Telegraph, un barbat din Marea Britanie sufera de o boala rara care ii da atacuri de panica daca se afla in apropierea unei persoane de sex opus. Neil Dando, in varsta de 27 de ani, sufera de o "timiditate cronica" (Prof. Brian Glimartin), care ii da o stare de rau si atacuri de panica atunci cand o femeie se apropie de el. Dupa ce a descoperit ca alergia sa este cauzata de o boala foarte rara, barbatul s-a hotarat sa faca publica situatia sa pentru ca cei ca el sa stie ca nu sunt singuri, noteaza Gardianul.

Politistii bulgari dezbracati la piele, ca sa nu ia spaga. Mai multi politisti de la sud de Dunare se plang ca au fost fortati sa se dezbrace la piele, in cadrul unor controale pentru depistarea faptelor de coruptie. Ivan Savov, inspector la sectia de Politie numarul 3 din Sofia, a calificat aceasta actiune drept o umilinta pentru colegii sai de breasla bulgari. El sustine ca doi politisti au fost perchezitionati chiar si in plina strada. "Daca angajatilor departamentului de siguranta interna li se pare ca vreun politist are prea multi bani la el, il iau la intrebari de unde a facut rost de acestia, acuzandu-l ca este corupt", a declarat Savov, noteaza Libertatea.

Sapte romani au rapit un pisoi si au cerut o rascumparare de 20 €. Cand a fost rapit, animalul era in gradina casei stapanei sale. Apoi, cei 7 rapitori au sunat-o pe femeie si i-au cerut 20 de euro ca rascumparare pentru pisica rapita. Episodul s-a petrecut azi in localitatea Campi Bisenzio (provincia Florenta). Cei 7 romani au ”rapit” pisica in timp ce aceasta se afla in gradina casei stapanei sale. La putina vreme au sunat-o pe stapana și i-au spus: ”Daca vrei sa iti revezi pisica trebuie sa ne dai 20 de euro”. In urma telefonului, femeia a sunat la carabinieri, care au ascultat neincrezatori povestea. Sechestratorii au indicat, pentru realizarea schimbului, o strada din apropierea magazinului Coop de pe strada Buozzi. Astfel, carabinierii au decis sa se prezinte si ei la fata locului impreuna cu femeia, noteaza Click.

Au facut sex pasional si zgomotos in plina strada. O femeie din Australia a sunat ingrozita la Politie la primele ore ale diminetii pentru ca din spatele gardului ei se auzeau niste zgomote infioratoare si era convinsa ca este martora unei certuri violente. Alertati la maxim, ofiterii au sosit imediat, dar cand s-au indreptat spre locul indicat de australianca au descoperit ca au de-a face de fapt cu urletele placerii. Potrivit site-ului News, doi tineri aparent pasnici faceau sex pasional si zgomotos in plina strada, scrie Libertatea.