Femeile renunta la sex pentru bani si televizoare. Un site din Republica Moldova a publicat un studiu prin intermediul caruia psihologii au demonstrat ca 80 % dintre femeile maritate ar renunta bucuroase la sex daca ar primi in schimb niste bani sau aparatura electronica. Site-ul moldovenesc www.sanatatea.ro a facut public faptul ca un grup de sociologi au propus mai multor femei sa aleaga intre sex si anumite recompense banesti. Acestia ar fi constatat ca 80% dintre doamne n-au stat prea mult pe ganduri inainte sa renunte la relatia intima cu sotul, scrie Cancan.

Au facut nunta cu doar 55 de euro. Doi britanici au reusit sa-si cumpere serviciile complete pentru o nunta de vis cu numai 55 de euro. Colette Palin si Lee Clark au achitat cu cardul serviciile complete prin intermediul site-ului de licitatii eBay. Nunta, care a avut peste 120 de invitati, a fost intr-adevar reusita, mirii fiind plimbati in limuzine, musafirii fiind serviti impecabil de angajatii Hotelului Buckatree Hall din localitatea britanica Telford. In mod normal, un eveniment similar ar fi costat peste 5.000 de dolari, scrie Click.

Copiii britanici poarta "bratari sexuale". Exista o noua moda printre copiii din Marea Britanie. Acestia au inceput sa poarte asa numitele "bratari sexuale", accesorii care arata cat de expermentati sunt copiii pe plan sexual. "Bratara galbena inseamna ca trebuie sa imbratisezi un baiat, iar cea mov reprezinta un sarut", a specificat o fetita de 12 ani. Aceasta a adaugat: "Bratara neagra inseamna ca trebuie sa te culci cu un baiat, iar cea aurie te obliga sa faci toate lucrurile mentionate mai sus", scrie Libertatea.

Germanii si britanicii, in topul amantilor de cosmar. Germanii si britanicii sunt cei mai catastrofali amanti din lume. Aceasta este concluzia la care au ajuns cele 15.000 de femei care au participat la un sondaj realizat de site-ul Onepoll.com. Potrivit studiului, germanii sunt iubiti de cosmar intrucat sunt certati cu apa si sapunul, iar mirosul corporal le face pe partenerele lor de cuplu sa o ia la goana. Britanicii sunt insa mult prea lenesi si le lasa pe doamne sa faca toata munca in pat, fiind lipsiti de initiativa, scrie Cancan.

Bivolul care aprinde singur lumina! Un fermier, care incerca sa-si dea seama cine a aprins, timp de cinci ani, lumina in cosare, a fost socat sa afle ca vinovatul era chiar bivolul sau. Mo Zhaoguang, dintr-o provincie chineza, s-a plans ca familia sa gasea mereu becul aprins in cosarea vitelor. Timp de cinci ani, acesta a incercat sa elucideze misterul, dar fara succes. Intr-un final, barbatul a decis sa doarma in incapere pentru a-l identifica pe vinovat. Mare i-a fost surpriza sa afle ca cel responsabil era bivolul sau, care isi folosea dintii pentru a actiona intrerupatorul, scrie Click.

Cel mai scump mic dejun costa 24.000 de euro. Deschiderea productiei "Micul dejun la Tiffany's" a fost astazi celebrata in Londra cu cel mai scump mic-dejun din lume, de 22.000 de lire sterline, aproximativ 24.000 de euro. Micul dejun cuprinde un croissant, gem, cafea si un cocktail special. Croissantul este ornat manual cu aur si diamante comestibile, cafeaua este Kopi Luwak, iar cocktailul contine sampanie Perrier Jouet Belle Epoque si lichior frantuzesc Chambord, servit dintr-o sticla incrustata cu aur, diamante si perle, care costa 1,5 milioane de euro. Masa a fost creata de catre bucatari francezi, scrieLibertatea.

Starleta Maurizia devine... tata. Pornodiva Maurizia Paradiso a inchiriat pantecele unei columbience pentru a avea un copil. Povestea starletei care si-a congelat sperma inainte de a-si schimba sexul, acum 23 de ani, socheaza Italia. Nascuta barbat, ea si-a facut o schimbare de sex si, de mai bine de doua decenii, este femeie, scrie Click.

100.000$ pentru clonarea lui Dracula. In anii ’90, stiinta a inregistrat un succes in domeniul geneticii, anuntand prima fiinta clonata: oaia Dolly. In anul 2001, un grup de oameni de afaceri din Statele Unite a venit cu ideea de a-l clona pe Dracula, alias Vlad Tepes. Americanii au pus la bataie 100.000 de dolari pentru acest proiect, care a demarat cu entuziasm, dar nu s-a putut materializa pentru ca, se pare, nu au cautat trupul lui Tepes unde trebuie, scrie Libertatea.