A furat trei inele si le-a ascuns in vagin. O adolescenta de 16 ani din Iasi a gasit o metoda ingenioasa de a fura trei inele dintr-un supermarket. Pentru ca nu putea sa treaca de casa de marcat fara sa fie verificata, fata s-a gandit sa ascunda obiectele in vagin. Doar ca, ghinion, in momentul in care, in spatele unor rafturi, isi punea planul in aplicare, a fost surprinsa de camerele de supraveghere ale magazinului, scrie Libertatea.

Ca sa se razbune pe fostul sot, i-a prajit pestii acestuia si i-a mancat. Conform Metro, o femeie din Statele Unite care a vrut sa se razbune pe fostul sot, a prajit pestii din acvariul acestuia si a mancat o parte din ei. Autoritatile din Pasadena sustin ca mancatul pestilor este o problema civila, asa ca nu va putea fi depusa nici o acuzatie pe numele femeii. Femeia a dorit sa se razbune pe fostul sot, dupa ce acesta refuzat sa ii inapoieze mai multe bijuterii pe care i le daruise cand erau impreuna. Cand au ajuns in casa femeii, politistii au gasit pestii prajiti pe o farfurie. Unii dintre ei erau deja mancati, noteaza Gardianul.

Vacuta si magarita, mai tari ca femeia de cauciuc. Romanii ar face orice sa-si mentina afacerea pe linia de plutire. Din cauza crizei, care a redus considerabil vanzarile, patronii sex-shopurilor apeleaza la tot felul de gaselnite pentru a-si atrage clientii. Asa se face ca in magazinele lor au aparut magarusi, oi, purcelusi si chiar...vacute gonflabile. Incredibil, dar adevarat, acestea din urma au devenit un rival de temut pentru femeile din cauciuc, noteaza Libertatea.

Au facut pana prostului cu avionul. Doi clujeni au ramas fara benzina si au cazut cu aparatul de zbor intr-un lac din Bistrita. Doi clujeni care efectau un zbor de agrement cu un avion au fost miercuri seara la un pas de moarte. Ei au ramas fara combustibil, iar aparatul de mici dimensiuni a cazut intr-un lac. Din fericire, cei doi au scapat teferi. In schimb, avionul este destul de sifonat. Sabin Suciu, un localnic din satul Brateni se afla miercuri seara pe un deal din apropierea lacului, noteaza Click.

Patru elevi au impartit 15.000 de euro gasiti pe strada cu colegii lor. Patru elevi germani au gasit marti pe drumul spre scoala un plic cu 15.000 de euro si in loc sa-l predea autoritatilor, acestia au preferat sa imparta banii cu toti colegii lor. Potrivit agentiei spaniole de presa EFE, unul dintre copii a avut mustrari de constiinta si i-a marturisit unui profesor cele intamplate. Cand profesorii au cerut recuperarea banilor, s-au strans 12.000 de euro, suma care a ajuns la 14.040 euro dupa un nou apel la constiinta elevilor, noteaza Libertatea.

Cere ajutorul unui exorcist pentru ca o fantoma ii duce barul la faliment. Patroana unui bar din Marea Britanie vrea sa apeleze la serviciile unui exorcist pentru a scapa de o fantoma care umple mereu halbele clientilor cu bere. Janice McCormack, din Hampshire, sustine ca din cauza fantomei risca sa ajunga la faliment, deoarece berea cu care sunt umplute paharele este oferita pe gratis. "Se intampla atunci cand clientii se duc la toaleta sau isi pun halba pe masa pentru o clipa. Cand revin cu atentia asupra halbei ei realizeaza ca aceasta s-a umplut la loc", a povestit femeia, noteaza Libertatea.

Ciorba de 1.000 de litri. 400 kg de burta, 1.400 de oua si peste 100 kg de smantana si legume. Atat au folosit bucatarii ca sa gateasca cea mai mare cantitate de ciorba de burta din lume, de 1.058 de litri. Ieri, cu aceasta performanta, Romania a intrat in Cartea Recordurilor, scrie Libertatea.