Mini porcusorii - cele mai cautate animale de companie. Acesti mini porcurosi sunt unele dintre cele mai cautate animale de companie din Marea Britanie. Chiar daca sunt atat de mici incat ii poti baga intr-o ceasca de ceai, micutele animale costa foarte mult: aproximativ 1.000 de euro. La maturitate, mini porcusorii ajung la inaltimea de 35 de centimetri si in ultimul an au devenit animalul de companie ideal pentru populatia din Marea Britanie, scrie Gardianul.

Sarutul ne vindeca de boli. Sarutul nu este doar o manifestare a afectiunii, ci are si proprietati curative. Potrivit celor mai recente studii in domeniu, acest gest de afectiune imbunatateste aspectul pielii, stimuleaza circulatia sangvina, previne cariile si chiar calmeaza durerile de cap, fiind un tratament deloc costisitor si la indemana, scrie Cancan.

O papusa vagabonda a scandalizat America. O cheama Gwen si provine dintr-o familie destramata. Tatal a abandonat-o cand era mica, iar din cauza crizei economice a ajuns sa locuiasca, impreuna cu mama sa, intr-o masina. Nu este povestea trista a unor oameni ingenunchiati de probleme banesti, ci istoria noii papusi lansate pe piata americana, scrie Click.

Preot cherchelit pus pe sotii la o inmormantare. Un preot din Suedia este acuzat de o familie indurerata ca a distrus ceremonia de inmormantare a unei bunici in varsta de 80 de ani. Membrii familiei sustin ca preotul se afla in stare de ebrietate in timpul ceremoniei si a facut glume nepotrivite, cazand de mai multe ori in genunchi si agatandu-se de altar "ca si cum acesta ar fi fost o scara pentru maimute". Si asta nu e tot! Potrivit membrilor familiei, acesta a sarutat mana decedatei si a intrebat-o daca vrea sa vina cu el in sacristie pentru un paharel de vin, scrie Libertatea.

Taxiuri roz securizate, pentru femeile din Mexic. Treizeci si cinci de taxiuri roz securizate, conduse de femei si rezervate femeilor, au inceput sa circule de marti in orasul Puebla, in centrul Mexicului.Supranumite 'Taxis Pink', aceste vehicule sunt urmarite prin satelit gratie tehnologiei GPS, iar un buton conectat de la un Centru de urgenta si raspuns imediat' poate furniza ajutor in caz de probleme, scrie Click.

S-a trezit cu un penis tatuat, dupa ce a baut o noapte intreaga. Oamenii aflati sub influenta alcoolului sunt, de cele mai multe ori, mult mai usor de convins sa faca lucruri pe care in mod normal nu le-ar face nici in ruptul capului. Un suedez, care a baut vodca o noapte intreaga, s-a trezit de dimineata cu un penis tatuat in partea superioara a piciorului. "Penisul desenat este un pic mai mare decat al meu asa ca va fi dezamagitor pentru femeile care il vor vedea", a spus mahnit barbatul, potrivit Libertatea.

Craniu regenerat dupa 50 de ani de la un accident. Un britanic al carui craniu fusese inlaturat in urma unui accident rutier petrecut cu peste jumatate de secol in urma i-a uimit pe medici, dupa ce in locul ramas gol i-a crescut un nou craniu. Gordon Moore (72 de ani) purtase o placuta de metal pentru protejarea creierului, dupa ce in anii '50 fusese implicat intr-un accident de masina. Medicii care i-au inlaturat recent placuta de titan pentru a trata o infectie, au fost uimiti sa constate ca pacientului ii crescuse un nou craniu dedesubt, scrie Click.