Exista orasul cu 25.000 de lesbiene innebunite dupa sex? Barbatii chinezi au innebunit de-a binelea de cand au aflat ca in Suedia exista orasul “Chako Paul” unde locuiesc numai lesbiene. La auzul acestui zvon, chinezii au asaltat agentiile de turism pentru a-si cumpara bilete catre paradisul oricarui barbat: o localitate in care locuiesc 25.000 de lesbiene innebunite dupa sex, noteaza Libertatea.

Un bebelus a supravietuit dupa ce a cazut din toaleta unui tren. Supravietuire miraculoasa! Un bebelus a cazut pe calea ferata prin fosa septica a unui tren, dupa ce mama lui il adusese pe lume intr-o toaleta. Rinku Debu Ray in varsta de 28 ani, din India, a nascut intr-una din toaletele trenului expres cu care calatorea, iar bebelusul a cazut din greseala pe calea ferata. Disperata, proaspata mamica s-a aruncat din mersul trenului, iar pasagerii au tras semnalul de alarma crezand ca este vorba despre o sinucidere. "Am coborat din tren si am inceput sa o cautam pe sotia mea. Dupa o ora, mi-am gasit sotia pe marginea sinelor, tinand bebelusul pe genunchi", a povestit noul tatic, citat de Libertatea.

Fetelor, va plac pantofii-copita? Modelele care au defilat la prezentarea de moda de la Paris a designerului britanic Alexander Mcqueen au fost supuse la adevarate chinuri. Tinerele au facut mari eforturi sa isi mentina echilibrul si sa parcurga cu eleganta podiumul lung de cativa zeci de metri din cauza incaltarilor-copita extrem de incomode. Pantofii nu numai ca au avut tocuri foarte subtiri si inalte, dar botul era asemanator cu poantele balerinelor, scrie Cancan.

Cel mai incintant si morbid calendar. O firma de pompe funebre din Italia a gasit cheia succesului cand vine vorba de a-si atrage clinetii. Specialistii in marketing de la “Cofanifunebri”, compania in cauza, au descoperit ca cel mai bun mod de a vinde cosciuge bine lacuite este sa urce pe ele fotomodele sexy, rele si sado-masochiste si sa le fotografieze, noteaza Libertatea.

Folositi toaleta inainte de zbor pentru a proteja planeta. Pasagerii unei companii aeriene japoneze sunt rugati sa mearga la toaleta inainte de a se imbarca, pentru a cantari mai putin si a reduce, astfel, emisiile de dioxid de carbon. All Nippon Airways (ANA) explica faptul ca pasagerii care au mers la toaleta inainte de imbarcare sunt mai usori, ceea ce face aeronava in ansamblu mai usoara. O aeronava mai usoara consuma mai putin combustibil in timpul zborului si, implicit, emisiile de dioxid de carbon sunt mai scazute. ANA spera ca astfel va reduce emisiile sale de dioxid de carbon cu cinci tone in decurs de 30 de ani, scrie Click.

Egiptenii interzic comercializarea himenelor false. Autoritatile egiptene au cerut interzicerea comercializarii unor produse chinezesti care le ajuta pe femei sa ascunda faptul ca nu mai sunt virgine. Himenul artificial este distribuit in Egipt de catre o companie chineza si costa aproximativ 30 de dolari, relateaza Associated Press. Acesta consta intr-un dispozitiv care elimina un lichid rosu atunci cand este rupt, noteaza Gardianul.