A primit amenda fiindca a atacat doi burgeri. Un barbat a fost acuzat de asalt dupa ce a atacat doi burgeri in valoare de 8,80 de dolari. Stephen Morgan, in varsta de 31 de ani, a fost arestat si dus la sectia de politie incatusat, unde a fost tinut 22 de ore. Stephen si familia sa au comandat un meniu de la un serviciu de livrare la domiciliu, dar cand au vazut ca din meniu lipseau doi burgeri, sotia lui Stephen a cerut sa i se aduca din nou meniul. Dupa ce angajatul firmei care livreaza la domiciliu a intarziat cu noua comanda, domnul Morgan s-a enervat si a cerut banii inapoi, apoi a lovit cu piciorul in cei doi burgeri, scrie Gardianul.

Traieste intens la 70 de ani: Am doi iubiti de 18 ani fiecare! Amanda Lear este cantareata, scriitoare, pictorita, actrita si vedeta de televiziune, care la 70 de ani isi traieste viata ca in tinerete. Amanda a surprins cand a spus ca l-a parasit pe Manuel Casella, in varsta de 30 de ani si l-a inlocuit cu doi barbati mai tineri. "De Manuel m-am despartit. Definitiv si irevocabil. L-am schimbat cu doi iubiti de 18 ani fiecare", spune Amanda Lear, potrivit Cancan.

"Miss Homeless", concurs de frumusete pentru vagabonde. Belgia a gazduit un concurs de frumusete pentru femeile fara casa, in urma caruia castigatoarea, in varsta de 58 de ani, a primit dreptul de a locui gratuit intr-un apartament, timp de un an. Therese Van Belle a surclasat alte noua finaliste, care acum vor fi nevoite sa se intoarca iar pe strazi. Femeia a fost aleasa pentru "spiritul sau luptator si dorinta de a-si imbunatati situatia", scrie Click.

Un copil de 8 ani a incercat sa cumpere dulciuri de 1.680 de euro. Un copil de opt ani din Viersen, in nordul regiunii Rin-Westphalia a incercat sa cumpere dulciuri „de toti banii" avand la el suma de 1.680 de euro de la un magazin, insa a fost impiedicat de angajatii cofetariei, scrie Libertatea.

I-au explodat silicoanele. Americanca Shauvon Torres, in varsta de 26 de ani, a trait o experienta dureroasa si la propriu si la figurat in cadrul reality-show-ului The real World de la MTV, unde a fost concurenta. In cadrul uneia dintre probele de concurs, voluptuoasa blonda a sarit in apa de la o inaltime considerabila, lovind puternic apa cu sanii, moment in care unul dintre implanturile cu silicon a explodat, scrie Cancan.

La un pas de moarte, dupa ce a aratat fundul unui tren. Un barbat din Germania, care si-a dezvelit fundul pentru a-l arata in directia unui tren, a fost la un pas de moarte dupa ce pantalonii i-au ramas agatati de usa unui vagon, in timp ce trenul pleca din statie. Studentul la jurnalism, in varsta de 22 de ani, si-a lipit fundul gol de una dintre ferestrele trenului, dupa ce controlorul l-a dat jos ca urmare a faptului ca nu avea bilet. In momentul in care a inceput sa fie tarat de tren, pe o distanta de 200 de metri, barbatul a reusit cumva sa-si tina picioarele departe de rotile trenului si sa scape teafar, scrie Click.

Va vine sa credeti ca e papusa? Dupa ce, anul trecut, in SUA si in Europa a facut senzatie femeia din silicon care imita consistenta pielii si care are si organe sexuale, o noua papusa, de data aceasta gonflabila, face senzatie in lume. Inventatorii celei mai noi jucarii sexuale sustin ca aceasta papusa este replica cea mai fidela a fizionomiei unei femei. La crearea ei, artizanii au folosit tehnica efectelor speciale de la Hollywood, afirmand despre jucaria sexuala ca este cea mai realista papusa gonflabila care a fost lansata vreodata in magazinele de profil, scrie Libertatea.

A facut 15 avorturi in 17 ani! O frumoasa americanca in varsta de 40 de ani a marturisit, intr-o carte de memorii, ca a suferit de o maladie cel putin bizara: dependenta de... avorturi! Irene Vilar, un agent literar (un intermediar intre scriitori si edituri, asemanator unui broker) din Statele Unite, a recunoscut ca a suferit, pe parcursul a 17 ani, nu mai putin de 15 intreruperi de sarcina. Vilar si-a motivat gestul ca fiind un act de revolta impotriva sotului ei, o persoana dominatoare, care nu isi dorea copii, scrie Click.