Criza financiara a lovit si prostituatele din Iasi care fac sex pe mancare! Daca pana in urma cu un an prostituatele din Iasi puteau sa isi selecteze clientii, criza financiara le-a facut sa accepte orice compromis. Nu mai fac sex in camerele de hotel, ci in boscheti, iar tarifele nu mai incep de la 100 de lei, ci de la o sticla de lapte, o paine sau un bon de masa, noteaza Libertatea.

A divortat din cauza unui crocodil. Australianca Vicki Lowing, in varsta de 52 de ani, se considera inainte de toate mama pentru cei doi copii ai ei, Andrew, un adolescent in varsta de 15 ani, si Johnie, o femela de crocodil, pe care a gasit-o in fata usii in 1996. Din dragoste pentru Johnie, femeia a divortat de sotul ei, Greg, care nu ii intelegea atasamentul pentru neobisnuitul animal de companie, pe care il aducea noaptea in patul conjugal. Greg era gelos pe faptul ca ma ocupam de Johnie 12 ore pe zi, sapte zile din sapte, a spus Vicki, noteaza Cancan.

Cel mai tare sofer de TIR din Romania. Constantin Scorupschi a castigat medalia de argint la o competitie europeana de condus camioane. Tiristii romani sunt profesionisti nu numai pe soselele din Romania, dar si pe cele din Europa. Din 5.400 de soferi de camion de pe intregul continent, care au participat la “campionatul european de iscusinta” la volanul mastodontilor de marfa, romanul Constantin Scorupschi, aflat la prima participare, a reusit sa obtina locul doi, scrie Libertatea.

Primul magazin din Europa unde cumperi fara sa platesti! Cu un abonament de cinci euro pe sase luni, se pot achizitiona 60 de produse. Fiecare tip de produs poate fi achizitionat o singura data. Se pot lua cel mult cinci articole la fiecare doua saptamani. Firma catalana Guia de Tendencias va deschide maine, 16 octombrie, la Barcelona, primul magazin din Europa in care toate produsele sunt gratis. Este vorba despre magazinul "Esloultimo", care expune in vitrinele sale cele mai noi articole scoase pe piata. Clientii magazinului trebuie sa se inregistreze pe internet si sa plateasca un abonament de cinci euro pentru fiecare sase luni, scrie Click.

Furau curci cu masini de lux. Politistii din Targu Carbunesti, judetul Gorj, au prins, miercuri seara, sapte tigani care furasera curcile unui gospodar. Pasarile erau ascunse in portbagajele a doua masini de lux, noteaza Libertatea.

Sforaitul unei bunicute, mai tare ca un avion cu reactie. Jenny Chapman a fost desemnata persoana cu cel mai zgomotos sforait din Marea Britanie. In timp ce doarme, femeia ar putea eclipsa cu usurinta sunetul unui avion care zboara la o altitudine destul de joasa. Sforaitul lui Jeni, o britanica in varsta de 60 de ani, atinge 111.6 decibeli, spre disperarea sotului sau, Collin. Performanta ei a fost inregistrata saptamana trecuta, cand femeia a participat la o tabara de sforait, devansandu-i cu mult pe ceilalti suferinzi cronic. "Am ramas socata cand mi-am dat seama cat de tare pot sa sforai. Nu stiam ca sunt atat de zgomotasa", a declarat englezoiaca jenata, scrie Click.

Si-a transat parintii ca sa nu se desparta. Nestiind cum sa faca pentru ca parintii ei sa nu se desparta, o adolescenta de 16 ani din provincia chineza Zhongshan s-a hotarat sa-i transeze pe cei doi. Qi Ping a luat hotararea de a-si transa parintii pentru ca acestia sa nu se desparta. Autoritatile au fost socate sa vada ca trupurile neinsufletite ale parintilor fetei era asezate astfel incat "sa ramana mereu impreuna", noteaza Libertatea.

Tranzactie record: apartament vandut cu 56.600.000$. O agentie imobiliara din Hong Kong a vandut un apartament cu suma-record de 56,6 milioane $, la numai cateva ore dupa ce un lider din administratia orasului a avertizat ca ar putea fi o "inselatorie". Cel mai scump apartament din lume este situat intr-un zgarie-nori de pe insula Hong Kong. Se intinde pe doua etaje din apropiere de varful acestui turn si are suprafata de 572 de metri patrati. Are cinci dormitoare, salon de dans, piscina, centru de fitness si un spatiu pentru yoga, noteaza Click.