Ofera partide de sex salbatic intr-o duba. O tanara din Germania si-a lansat o afacere inedita pe timp de criza. Nemtoaica, in varsta de 24 de ani, ofera partide de sex salbatic intr-o duba, dotata cu ustensile sadomasochiste. Aceasta idee i-a venit tinerei, dupa ce a chemat un instalator la ea acasa, la Berlin, iar acesta a venit cu o dubita plina de unelte, noteaza Cancan.

Cum sa mori de foame cu 30.000 de euro in buzunar? Un homeless olandez in varsta de 56 de ani a decedat in Italia in urma foamei si a epuizarii fizice, desi avea 30.000 de euro in buzunar. Un cetatean de origine olandeza a fost gasit decedat pe un camp din nordul Italiei. Potrivit ziarului "Corriere della Sera", numele barbatului este Egbert Baas, in varsta de 56 de ani. Corpul barbatului a fost gasit in cursul zilei de joi, 10 octombrie, scrie Click.

O fetita de numai doi ani este anchetata pentru vandalism. Conform Daily Mail, o fetita de numai doi ani este in prezent anchetata de politie pentru vandalism, dupa ce a lovit cu un bat o masina. Politia din Wiltshire, Marea Britanie, a fost sesizata de proprietarul masinii care sustinea ca fetita i-a lovit masina de mai multe ori cu un bat. Ofiterii spun ca s-au simtit obligati sa raspunda plangerii, chiar daca fetita abia se putea tine pe picioare si este prea tanara pentru a i se da amenda sau pentru a fi arestata, scrie Gardianul.

Un brasovean folosea 43 de identitati false. Radu Turlacu, de 31 de ani, schimba identitatile mai ceva ca pe sosete. El a fost prins in sfarsit la Braila, in timp ce incerca sa incheie, tot cu acte false, un contract cu un operator de telefonie mobila. Politistii de la Ordine Publica au fost anuntati de catre un operator de telefonie mobila cum ca un individ suspect incearca sa contracteze un abonament telefonic. Ofiterii au ajuns la fata locului in nici doua minute si au constatat ca barbatul facuse niste falsuri grosolane: folosea CNP-uri ale altor persoane, intamplator chiar abonati de telefonie mobila, iar actele de identitate de Braila purtau seria BR, noteaza Click.

Sedinta de Guvern la sase metri sub apa! Presedintele din Maldive si zece membri ai Executivului au renuntat la protocol si s-au scufundat in ocean, comunicand prin semne si cartonase. Guvernul din Maldive a avut prima sa reuniune subacvatica, o premiera mondiala menita sa atraga atentia asupra efectelor incalzirii globale, care ameninta acest arhipelag din Oceanul Indian. Peste 80% din suprafata acestui arhipelag se afla la mai putin de un metru deasupra nivelului marii, astfel ca o crestere de un metru a nivelului oceanului ar inghiti aceste teritorii. Obligat de protocol, presedintele Mohamed Nasheed s-a scufundat primul, urmat de ministrii imbracati in costume speciale si cu tuburi de oxigen, noteaza Cancan.

Cristina, singura femeie-magician. E tanara, frumoasa si te «vrajeste», la propriu. Imbina intre ele inele metalice, stie o multime de trucuri cu sfori si bile care se divid, noduri care apar si dispar, ghiceste numere. Cristina Strecopitov, prima femeie magician din Romania, are 19 ani si se joaca la fel ca o vrajitoare cu mintea ta. Ne-am intalnit cu Cristina la Teatrul de Comedie, pentru o demonstratie care avea sa ne lase cu gura cascata. Pentru inceput, fata ne prezinta cateva inele metalice pe care, din cateva miscari rapide, le imbina intre ele, le desface, le suceste si le invarte cum numai ea stie. Rezultatul? Fugi domnule de aici, ca nu se poate! este reactia noastra la unison. Ba se poate. Din cercurile metalice Cristina a reusit o noua figura geometrica, scrie Click.

Politisti in fundul gol la tara. Mai multi politisti din Bristol, Marea Britanie, au pozat goi-pusca, muncind la camp. Fotografiile, care fac parte dintr-un calendar care va fi vandut in scopuri caritabile, ii prezinta pe politistii dezbracati avand grija de o herghelie de cai, ca ciobani pentru turme de vaci si de oi, ocupandu-se de oratanii sau facand tot felul de treburi in gospodarie, noteaza Cancan.

Le-a intrat ursul in masina! Membrii unei familii din Statele Unite au fost ingroziti cand au vazut ca un urs grizzly a intrat in masina lor, parcata langa o rezervatie din Colorado. Animalul a fost atras de mirosul mancarii din masina si a deschis singur portiera, dupa care a ramas blocat in interiorul vehiculului. Politistii s-au chinuit indelung sa scoata ursul din masina, noteaza Cancan.