Casa care sta cu fundu-n sus. Cei mai ciudati proprietari ai planetei si-au transformat locuintele in adevarate bazaconii imobiliare. Unul a incercat sa sfideze gravitatia, dar a reusit sa sfideze doar bunul gust. Atmosfera nu este deloc tensionata sau dezagreabila. Si totusi, totul este cu fundu-n sus. Costa 300.000 de euro, la cheie, dar, daca ar fi fost o casa normala, nu ar fi valorat nici macar jumatate. Integral in Click.

Ciudatenie culinara: mancarea aurita! Ultima nebunie in materie culinara o reprezinta prafurile de aur sau de argint presarate pe diverse mancaruri sau chiar in bautura pentru a le face mai speciale. In timp ce multi oameni strang cureaua, oamenii din industria alimentara au gasit o modalitate ingenioasa de a reinventa bucataria de zi cu zi. Magazinul din Marea Britanie care comercializeaza asa ceva a inceput sa primeasca comenzi din toata lumea. Cutia cu metale pretioase costa doar 16 euro si contine 150 mg de aur si argint comestibil, scrie Click.

A gasit un lansator de rachete in timp ce uda florile din gradina. Conform Metro, un barbat din tinutul Comal, Statele Unite, a gasit un lansator de rachete in gradina sa, in timp ce isi uda florile. Curajos, dar in acelasi timp si irational, barbatul a luat lansatorul, l-a dus in casa si l-a asezat pe masa. "Nu am mai vazut niciodata asa ceva. M-am uitat la el, l-am analizat si mi-am dat seama ca este un lansator de rachete. Nu stiu daca a cazut dintr-un avion sau daca l-a lasat cineva in gradina mea." Integral in Gardianul.

Fetite virgine de doar 12 ani din Marea Britanie sunt vandute pentru sex miliardarilor arabi la preturi de pana la 60.000 de euro. Descoperirea a fost facuta, recent, de politistii de la Scotland Yard, potrivit tabloidului britanic The Sun. Ofiterii de la Scotland Yard au filmat si au arestat, recent, intr-un hotel de cinci stele din vestul Londrei, trei femei si un barbat in timp ce incercau sa vanda fete cu varste cuprinse intre 14 si 23 de ani. Pe inregistrare, inculpatii spun ca pot face rost de copile chiar mai mici. “Sunt cele mai tinere fete pe care le-am gasit ca sa fie vandute pentru sex. Banda aceasta, care face trafic de carne vie, este bine pusa la punct, iar membrii ei sunt foarte lacomi, scrie Libertatea.

Li s-a infipt masina in acoperis. O familie din Sydney s-a trezit, in toiul noptii, cu o masina care le-a aterizat pe casa. Toti cei implicati in teribilul accident au scapat cu viata. In toiul noptii, trei membri ai unei familii din Sydney, parintii si un bebelus in varsta de trei luni au fost treziti din somn de un zgomot infiorator venit din tavan, ca si cum casa urma sa se prabuseasca peste ei. Nu mica le-a fost mirarea proprietarilor cand au constatat ca un automobil aterizase pe casa lor, ramanand infipt in acoperis, scrie Cancan.

Si-a facut palat in apartament. Adrian Reeman, un fost bucatar din Marea Britanie, a vrut din toata inima sa fie ca un rege la el acasa. Din acest motiv, barbatul si-a petrecut ultimii 23 de ani transformandu-si apartamentul de doua camere, situat la etajul al noualea al unui bloc din Southampton, intr-o versiune in miniatura a renumitului palat Versailles, pe care insa nu l-a vazut niciodata in realitate. Integral in Cancan.