Picturi realizate de un caine, vandute cu peste 1.700 de dolari. Picturile realizate de catelul denumit Sam sunt vandute in Statele Unite cu peste 1.700 de dolari, informeaza The Telegraph. "Sam este un caine renascentist, iar picturile sale abstracte fac furori in galeriile din New York", a declarat Mary Stadelbacher, stapana lui Sam. "Daca il las, sta ore bune in fata unei planse. Ii plac culorile deschise", a adaugat Mary, potrivit Gardianul.

Violator somnambul la 21 de ani. Studentul britanic Nick Walker risca sa petreaca ani buni in spatele gratiilor dupa ce a fost acuzat ca a violat o colega de facultate. Tanarul, in varsta de 21 de ani, sustine ca este nevinovat intrucat este somnambul si a comis infractiunea in timp ce dormea, fara sa fie constient de ceea ce face, scrie Cancan.

Un fost infirmier in SUA a ajuns rege in Uganda. Pana la varsta de 56 de ani, Charles Wesley Mumbere a lucrat ca infirmier in statele americane Maryland si Pennsylvania. Luni, cand a fost incoronat rege in Uganda, cunoscutii sai au ramas socati. Mumbere a ajuns in SUA in 1984, pentru a-si face studiile, avand grija ca timp de 25 de ani sa nu spuna nimanui ca este mostenitor regal. Tatal sau a pierdut tronul regatului Rwenzururu pe cand el avea numai 13 ani, scrie Click.

S-a hranit doar cu banane o saptamana. Britanicul Nick Francis a vrut sa economiseasca niste bani si, cum mancarea e foarte scumpa, a decis sa se hraneasca numai cu banane, deoarece acestea sunt foarte ieftine in Anglia. Astfel, timp de o saptamana, el a consumat 109 banane, pe care a cheltuit doar sapte euro, scrie Libertatea.

Acrobatii incredibile la 91 de ani. Chinezul Xiao Qinglian, in varsta de 91 de ani, face miscare de parca ar avea 20 de ani, relateaza Shanghaidaily. Barbatul a aratat lumii de curand, in parcul din Wuhan, provincia chineza Hubei, ca in ciuda varstei sale inaintate este foarte flexibil, unii tineri fiind chiar invidiosi pe abilitatile sale. Xiao practica acest gen de exercitii zilnic, de 27 de ani, scrie Gardianul.

S-au dus goi la cumparaturi. Trei tineri pusi pe sotii au dat buzna goi pusca intr-o benzinarie din Devon, Marea Britanie. Dupa ce s-au plimbat cateva minute printre rafturi, cei trei glumeti au mers la casa pentru a achita cele cumparate. Vanzatoarea, o tanara in varsta de 22 de ani, si-a pastrat calmul la vederea neobisnuitilor clienti, le-a luat banii si le-a urat o seara placuta. Autoritatile britanice insa nu au gustat gluma celor trei, exhibitionistii alegandu-se cu cate o amenda de toata frumusetea, scrie Cancan.

Biblia in care personajele fac sex creeaza indignare in SUA. O versiune cu tenta sexuala a cartii Geneza (Facerea) realizata grafic de artistul american Robert Crumb, care ilustreaza personaje biblice intretinand relatii sexuale, provoaca indignare in randul gruparilor religioase americane, care au condamnat imaginile "lipsite de respect", scrie Click.

A falsificat bani ca sa plateasca o stripteuza. Un barbat de 50 de ani din Wyoming, SUA, a ajuns pe mana politistilor dupa ce a falsificat mai multe bancnote ca sa plateasca o stripteuza. Ricky A. Kempter risca 20 de ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat. Procurorii spun ca barbatul tocmise dansatoarea exotica pentru un numar privat intr-un motel si au impartit acelasi taxi pana la destinatie. Kempter a facut prostia sa ii dea soferului sa tina un sul de bancnote de 50 $. Acesta a remarcat ca hartiile arata ciudat si ca sunt taiate inegal, asa ca a anuntat politia, scrie Libertatea.

"Ma ofer sa fiu umilita de catre barbati!" Pe un afiș lipit prin centrul capitalei Spaniei, Madrid, se poate citi cum o tanara iși ofera serviciile sexuale, in schimbul anumitor "produse de lux". "Tanara și atragatoare se ofera pentru a face treburile casei, sex, din cand in cand, pentru a se machia, purta tocuri și pentru a participa la diverse evenimente. Suport sa fiu umilita in timpul discuțiilor și nu ma intereseaza infidelitațile. In schimb cer: doua genți ale firmei Loewe și trei perechi de pantofi Prada in fiecare an, un inel de la Cartier și o casa in orașul Salamanca". Acesta este conținutul afișului de culoare portocalie lipit pe pereții și stațiile de autobuz din Madrid, care nu a lasat indiferent pe nimeni, scrie Click.

Cel mai greu om din lume are 444 kg! Britanicul Paul Mason, 48 de ani, a devenit oficial cel mai greu om din lume, sustine publicatia The Sun. Meniul sau zilnic contine 20.000 de calorii, de opt ori mai mult decat media unui adult normal. Asa se face ca a ajuns la nu mai putin de 444 de kilograme! Situatia sa a devenit critica si are nevoie urgenta de o operatie care sa ii taie pofta de mancare si sa ii salveze viata. Interventia chirurgicala costa 20.000 de lire sterline, un fleac pe langa suma cheltuita anual pentru intretinerea sa - 100.000 £, scrie Libertatea.