Simona Sensual: "Vreau sa fiu o mama tanara si, sincer, m-am saturat sa tot merg pe la doctori. Am trecut la metoda de baza: fac sex de trei ori pe zi ca dupa reteta: dimineata, la pranz si seara. Sper sa reusesc asa, oricum e mult mai placut decat cu tratamente". (Cancan)

Serban Huidu despre Mircea Badea: "Mai exista ma frezatule, gelatule, impecabilule, cravata si bat in cur ce esti, si alte televiziuni in afara de alea unde voi ca bolunzii, il atacati doar pe Basescu! In emisiunea respectiva i-am atacat pe toti, ca spre deosebire de tine, care esti un papagal in cusca, noi ne permitem! Ii includ in gasca si pe domnii Iaru si Chilian, alaturi de care am combatut". (Libertatea)

Voleibalista Francesca Piccinini: „In vestiare, inainte si dupa meciuri ne admiram sanii. Ce am putea face? Eu ii am cei mai mici”. (Libertatea)

Gigi Becali: "Care e problema ca am interzis si oameni nevinovati? Ce, nu pot sa reziste fara stadion o perioada? Eu am cea mai mare calitate sa interzic oameni pe stadion! Eu sint Jandarmeria, eu sint Politia". (ProSport)