I-a dat foc pentru ca purta un costum de oaie. Un tanar britanic de numai 19 ani a ajuns ieri la spital cu rani grave, dupa ce un barbat necunoscut i-a dat foc. Baiatul era deghizat in oaie si purta un costum de lana, la fel ca si ceilalti doi prieteni ai sai care l-au insotit intr-un pub din Leeds. Un barbat nu a apreciat deloc vestimentatia celor trei si le-a dat foc, motivand ca cei trei erau de-a dreptul ridicoli, scrie Libertatea.

Cel mai paros om din lume vrea sa devina vedeta tv. Cel mai paros om din lume intentioneaza sa faca operatie estetica pentru a fi mai aratos si pentru a putea deveni vedeta tv. Yu Zhenhuan, in varsta de 30 de ani, din China are par pe 96% din suprafata corpului sau din cauza unei dereglari hormonale. El a aparut in mai multe filme, inca de la varsta de 7 ani si a avut chiar si o scurta cariera in muzica, scrie Gardianul.

O pisica a mers 3,2 kilometri in motorul unei masini. Dupa ce a parcurs 3,2 kilometri cu masina, americanul Wilfredo Rodriguez a observat ca motorul sau functioneaza cu intreruperi. Barbatul, din Bronx, a oprit, a ridicat capota masinii si a observat cu stupoare o pisica care se chinuia sa iasa din motor. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Wilfredo a chemat un echipaj de politie pentru a elibera biata felina, care se zbatea intre viata si moarte, scrie Cancan.

Daca aduni excrementele de caine primesti bani in Taiwan. Administratia unui oras din centrul Taiwanului a inceput sa-i recompenseze financiar pe cei care strang excrementele de caini de pe trotuare si din parcuri.Oficialii din Taichung, oras cu o populatie de un 1 milion de locuitori, au anuntat ca oricine se prezinta la centrele de colectare cu 1 kilogram de excremente de caine poate primi un bon valoric in valoare de trei dolari americani, scrie Click.

Arestat pentru ca era dezbracat in propria bucatarie. Un american a fost arestat, fiind acuzat de expunere indecenta dupa ce s-a dus dezbracat in propria lui bucatarie sa-si faca o cafea. Eric Williamson, un tanar de 29 de ani, din Springfield, Virginia, a fost vazut de o vecina la 5.30 dimineata, cum isi facea cafeaua dezbracat. Femeia, care sustine ca trecea pe starda cu baietelul ei de sapte ani, a sunat la politie si l-a reclamat, scrie Libertatea.

El a aflat ca sotia sa mai fusese casatorita de 800 de ori. Un barbat din Nanning a depus plangere la politie, in care spunea ca sotia sa a reusit sa pacaleasca 800 de barbati sa se casatoreasca cu ea, relateaza China Daily. Wen, in varsta de 60 de ani, si An s-au cunoscut printr-o agentie de matrimoniale, iar dupa un timp cei doi s-au casatorit. In urma cu cateva luni, An a disparut, iar sotul sau, in timp ce cauta prin lucrurile femeii a descoperit o agenda in care erau trecuti toti cei 801 soti ai sai, scrie Gardianul.

Orgii sexuale in parlamentul Turciei. Un imens scandal sexual a izbucnit in Turcia, dupa ce un fost angajat al parlamentului de la Ankara a dezvaluit ca 'alesii poporului' au organizat orgii in timpul liber chiar la locul de munca: deputatii au facut sex in grup cu femeile de serviciu si bucataresele. Izzet Ozdem, care a lucrat la Serviciul personal, sustine ca orgiile se produceau in cantina legislativului, scrie Click.

O fetita din China se transforma in mistret. O fetita de sase ani din China sufera de o afectiune ciudata a pielii: a inceput sa-i creasca blana pe tot corpul, iar doctorii nu stiu cum ar putea s-o ajute.Pana acum cateva luni, micuta Li Xiaoyouan a avut doar un semn de nastere foarte mic pe spate, din care a inceput sa-i creasca fire de par. Semnul a tot crescut pana a inceput sa-i acopere o mare parte din spate, bratele si fata, iar parul crescut se aseamana foarte mult cu cel al porcilor mistreti, scrie Libertatea.