Si-a platit impozitul cu 3.000 de monede. Un sibian din comuna Rusciori a gasit un mod inedit de a protesta fata de decizia Primariei Sura Mica, de care apartine, pentru ca i s-a oprit o parte din salariu din cauza unor amenzi neachitate. Cele 11 sanctiuni de circulatie ale lui Iulian Preda au fost contestate insa in instanta, motiv pentru care nu ar trebui platite pana cand magistratii vor lua o decizie in acest sens. “Primaria s-a comportat abuziv pentru ca acele amenzi sunt contestate in instanta, dar ei ma obliga sa le platesc. Ca sa ma razbun, am achitat o parte din impozit cu 3.000 de monede de cate un ban”, explica Preda, citat de Libertatea.

Penisul de balena, folosit la fabricarea unei masini. Dartz Prombron Monaco Red Diamond Edition, o replica ruseasca a mult mai cunoscutului Hummer, este cel mai scump SUV din lume, comercializat la pretul de 1.450.000 de dolari. Avand geamuri placate cu foita de aur, teava de esapament din tungsten pur si indicatoarele de bord incrustate cu diamante, masina vine si cu trei sticle din cea mai scumpa votca din lume, "Russo-Baltique Vodka", vanduta in 2008 cu 790.000 de lire sterline. In plus, tapiteria este realizata din piele de penis de balena, scrie Click.

A fost arestat fiindca statea gol in propria casa. Un barbat din Springfield, Virginia, Statele Unite, a fost arestat fiindca statea dezbracat in propria casa, informeaza Metro. Eric Williamson, in varsta de 29 de ani, se afla in bucataria sa, panandu-si cafea in cana, cand politistii au batut la usa sa. "Da, este adevarat ca nu purtam haine, dar eram singur acasa, in propria mea casa. Abia ma trezisem. Era inca intuneric si nu aveam idee ca cineva de afara sa uita la mine", a declarat Eric pentru jurnalisti, noteaza Gardianul.

Vindeca oameni, taindu-i sub limba. Verona Carligel Nastasie (65 de ani), din Vagiulesti, judetul Gorj, spune ca a invatat mestesugul taierii sub limba de la socrul sau, in urma cu 40 de ani. In tot acest timp, femeia sustine ca a tamaduit bolile a sute de oameni, care au venit la ea cu speranta ca odata scapati de “sangele stricat” de sub limba se vor simti mai bine. Gorjeanca din Vagiulesti sustine ca scapa oamenii de boli doar cu o lama de ras dezinfectata cu spirt. Verona Carligel Nastasie declara ca doar analizand limba pacientului isi da seama de ce boli sufera acesta si le vindeca, noteaza Libertatea.

Papagalii de la circ sunt dresati cu «marijuana». Fac giumbuslucuri, se dau pe tobogan si asculta intocmai de vorbele dresorilor. O gasca de 12 papagali, mici cat un ghemotoc, se da in spectacol la circ. Sa nu credeti ca-i usor sa-i strunesti. Ca sa faca tot ce spun dresorii, zburatoarele au in meniu o planta care le face docile, un soi de „marijuana" pasarilor. Elena si Evgheni Smarlovski din Rusia dreseaza animale de 35 de ani, iar de trei ani s-au reprofilat pe papagali din rasa Agaporniden. Au constatat ca nu sunt foarte usor de dresat. „Nu sunt deloc inteligenti, asa ca ne trebuie foarte multa rabdare cu acesti papagali. De pedepsit nici nu se pune problema, singura modalitate sa te intelegi cu ei e sa le faci pe plac", spune rusul Evgheni, citat de Click.

Angajat sa testeze femeile la bordel. Chilianul Jaime Rascone are un serviciu care ii satisface orice fantezie sexuala si, pe deasupra, mai e si banos: face sex cu aspirantele la postul de dame de companie. Matroana unui bordel din Chile isi selecteaza damele de companie cu ajutorul unui barbat "expert in arta sexului". Desi "Madame" Fiorella poate sa-si dea seama de potentialul unei femei in functie de zambetul, chrarisma ori aspectul general placut al acesteia, are totusi nevoie de verdictul unui barbat pentru a-si alege viitoarele dame de companie. Asa ca l-a angajat pe Jaime Rascone, un fost model si in timpul liber DJ, care se poate lauda ca are un job ravnit de toti barbatii din lume: testeaza performantele la pat ale aspirantelor la postul de dame de companie, noteaza Cancan.

Si-a facut turban de 60 kg. Un batran participant la un festival religios, desfasurat recent in India, a vrut sa le arate zeilor respectul sau confectionandu- si un impunator turban facut din 700 de metri de stofa. Impresionanta podoaba pe care a purtat-o barbatul cantarea 60 kg, noteaza Libertatea.

«Harry Potter mi-a distrus viata» Un britanic de 20 de ani e foarte suparat din cauza numelui pe care il poarta, identic cu al celebrului vrajitor Harry Potter. “Sunt mereu luat la misto, pana si fata pe care o placeam mi-a cerut un act de identitate ca sa vada cum ma cheama. Personajul asta mi-a distrus viata si nu vreau sa mai aud de el”, a marturisit tanarul, care a spus ca s-a saturat de atatea carti cu vrajitori, noteaza Libertatea.