Un autist reproduce orase din intreaga lume pe hartie. Un autist din Marea Britanie a desenat din memorie panorama orasului New York, dupa ce a survolat deasupra orasului cu un elicopter, timp de 45 de minute. Stephen Wiltshire, in varsta de 35 de ani, este un artist foarte talentat care, in ciuda dizabilitatii sale, reuseste sa transpuna pe hartie orase din intreaga lume. El a mai desenat pana acum Tokyo, Hong Kong, Madrid, Frankfurt, Dubai, Londra si Ierusalim, scrie Libertatea.

Acest catel are 145 de ani! Lynn si Peter Jones, din Shrewsbury, Marea Britanie, se mandresc ca Ottto, basetul lor in varsta de 20 de ani si opt luni ( echivalentul a 145 de ani omenesti), a fost recunoscut recent de Cartea Recordurilor drept cel mai batran caine. Otto este un frumos baset crossterrier caruia ii place sa leneveasca mult in patul stapanilor. Noaptea, doarme cel mai adesea langa Peter Jones. Nu-i place sa iasa la plimbare, cu toate ca este inca destul de sprinten, scrie Click.

Un coiot a mers 960 de kilometri in radiatorul masinii. Animalul a supravietuit ca prin minune dupa ce a fost izbit in plin de o masina care circula cu 120 de kilometri la ora. Coiotul a fost eliberat abia cand soferul a ajuns la destinatie. Sotii Daniel si Tevyn East conduceau noaptea pe autostrada 80, care face legatura intre Nevada si Utah, cand la un moment dat le-a aparut un coiot in fata. Daniel, care se afla la volan, nu a putut sa evite animalul si l-a izbit in plin cu masina, care rula cu o viteza de 120 de kilometri la ora, scrie Cancan.

A primit salariu cinci ani de la o firma pentru care nu a lucrat niciodata. Un american a incasat peste 470.000 de dolari in salarii de la o companie din New Jersey pentru care nu a lucrat niciodata. In varsta de 35 de ani, Anthony Armatys a acceptat in septembrie 2002, un post la Avaya Inc, o companie de telecomunicatii. Ulterior, acesta s-a razgandit si a refuzat postul, dar sistemul computerizat al firmei nu l-a inlaturat de pe lista de plata a salariilor. Astfel, acesta a primit lunar un salariu pentru care nu facea practic nimic, pana in 2007, cand contabilii companiei au descoperit eroarea, scrie Libertatea.

S-a prefacut a fi caine pentru a speria un hot. O femeie din Georgia, SUA, a reusit sa sperie un hot care vroia sa-i sparga casa apeland la un truc inedit: ea s-a comportat precum un caine rau, din spatele usii. Potrivit politiei americane, citate de Associated Press, cand a observat ca cineva vrea sa-i intre ilegal in casa, femeia s-a pus in patru labe pe podea si a inceput sa zgarie usa si sa latre precum un caine de dimensiuni mari. Proprietara casei a precizat ca dupa ce a apelat la acest tertip, barbatul, care parea a fi un homeless, a fugit imediat de pe veranda, scrie Click.

Costumul contra gripei porcine. Compania japoneza Haruyama Trading s-a gandit sa vina in ajutorul barbatilor speriati ca s-ar putea imbolnavi de gripa porcina. Astfel, angajatii sai au creat costumul antigripa, captusit cu dioxid de titaniu. In contact cu lumina, aceasta substanta ucide virusul H1N1. Costumele sunt disponibile in patru culori si costa 600 de dolari bucata, scrie Cancan.

A stat noua ani gol pusca! Un indian de 37 de ani nu s-a mai imbracat din iunie 2000 si probabil asa va sta pana la sfarsitul vietii. Baburam Behera din Balasore a devenit brusc agresiv, in urma cu noua ani, iar de atunci s-a inchis intr-o camera, unde sta in intuneric, gol. Nu vorbeste cu nimeni, nu vrea sa vada pe nimeni. A devenit un animal. Sotia lui, Laxmipriya, nu stie cum sa rezolve situatia si cum sa-l determine pe sotul ei sa duca o viata normala, scrie Libertatea.