Cel mai mic trenulet de jucarie din lume. Un american in varsta de 55 de ani din New Jersey a construit cel mai mic circuit din lume al unui trenulet de jucarie, care masoara doar 6 milimetri lungime si 3 milimetri latime. Macheta a fost realizata la scara 1:35.200 reprezinta un trenulet cu cinci vagoane, un circuit oval si un mic tunel, scrie Gardianul.

A facut sex cu 500 de femei in 2 ani. Dintr-un tocilar convins, londonezul Adam Lyons, de 28 de ani, s-a transformat intr-un tip irezistibil pentru sexul frumos. A reusit, in doi ani, sa agate pe strada peste 500 de femei superbe, incluzand supermodele si vedete. Si nu a reusit doar sa schimbe cateva cuvinte cu ele, ci chiar sa le aduca in propriul dormitor, scrie Click.

Chinezii, socati de o pereche de sani uriasi. O sculptura ce infatiseaza o fetita de dimensiuni mici cu sani uriasi care a fost instalata intr-un parc din provincia chineza Guangdong a pus China pe jar. Mai multi parinti si profesori protesteaza impotriva sculpturii care reprezinta o fata de 20 cm cu sani de cinci metri inaltime si latime, pe care o considera extrem de vulgara, scrie Libertatea.

Moartea pasiunii si, eventual, a violatorilor: prezervativul cu dinti. Rapex este un dispozitiv inventat de Sonette Ehlers, o femeie din Africa de Sud, tara in care femeile cad foarte des victime abuzurilor sexuale. Acesta are marimea unui tampon si este purtat de femei in interiorul vaginului. Prezervativul cu zimti permite penetrarea, dar in momentul in care agresorul incearca sa se retraga el va avea parte de dureri foarte mari. In acel moment, femeia poate profita de ocazie ca sa fuga, scrie Click.

A vrut sa jefuiasca o banca folosind o lingura pe post de arma. Hotii isi pierd mintile din cauza crizei financiare si nu se mai gandesc la nicio strategie atunci cand vor sa dea o spargere. Cel mai bun exemplu este un barbat din Polonia care a incercat sa jefuiasca o banca folosind drept arma o... lingura. In lipsa unei arme adevarate, individul a indreptat lingura spre gatul unei casierite, vrand sa dea impresia ca are in mana un cutit, scrie Libertatea.

I-au gasit in stomac 78 de linguri si furculite. Margaret Daalman, o femeie din Olanda, s-a prezentat la spital cu dureri foarte mari de stomac. La o simpla radiografie, s-a aflat si cauza: 78 de obiecte de metal pentru uz casnic depozitate in cavitatea aparatului digestiv. In urma unor investigatii ulterioare, s-a descoperit ca batrana suferea de o tulburare de personalitate, care o determina sa-si manance tacamurile, scrie Click.

A inghetat iadul! Cine folosea expresia "cand o sa inghete Iadul" s-a cam... fript acum pentru ca, in sfarsit, iadul a inghetat. Are chiar si turturi. Eh, nu e vorba despre locul in care ajung pacatosii. E o placuta de pe o strada din Canada, pe care scrie simplu "Hell" (n.r. - Iad). Cu toate acestea, putem sa extrapolam putin si sa spunem, amuzati ca, in sfarsit, a inghetat iadul, scrie Libertatea.