Si-a luat omorul de la nasul de tren. Un hot de bagaje ce actiona in trenurile de pe ruta Galati - Bucuresti si-a gasit nasu’. La propriu! Inainte sa fie predat politiei, tanarul de doar 22 de ani a mancat o mama de bataie chiar de la controlorul de tren care l-a prins in timp ce acesta incerca sa fure geanta unei femei, scrie Libertatea.

Prea gras ca sa fie criminalul. Un barbat acuzat ca si-a ucis ginerele si-a construit apararea pe faptul ca era prea gras pentru a putea comite crima. Edward Ates incearca sa-i convinga pe jurati ca nu ar fi putut sa urce si sa coboare scara pe care procurorul afirma ca a fost criminalul cand l-a impuscat pe Paul Duncsak, in varsta de 40 de ani, in 2006, scrie Click.

S-a prefacut ca este un caine pentru a speria un hot. O femeie din Georgia, Statele Unite, a reusit sa sperie un hot care voia sa ii sparga casa, comportandu-se ca un caine rau, relateaza Associated Press. Cand a observat ca cineva vrea sa ii intre in casa, femeia s-a pus in patru labe pe podea, a inceput sa zgarie usa si sa latre precum un caine rau. Infractorul s-a speriat si a fugit imediat de pe veranda casei, scrie Gardianul.

150 de lei o ora de sex cu profa. Politistii bucuresteni au inchis un bordel de bloc. In pozitii incendiare, asa se prezentau, pe un site de anunturi, cinci femei dornice de placeri carnale cu oricine era dispus sa scoata din buzunare 150 de lei pentru o ora de amor. Afacerea pusa la cale de doi proxeneti a mers snur pana cand judiciaristii de la Sectorul 3 din Capitala au batut la usa apartamentului de pe Calea Calarasilor. Una dintre tarfe fusese profa de limbi straine, scrie Libertatea.

Desfigurata de vopseaua de par folosita acasa. O tanara englezoaica s-a ales cu arsuri grave pe fata, dupa ce a folosit o vopsea de par utilizata pe scara larga in Marea Britanie. Zoe Vernon, de 22 de ani, din Didsbury (suburbie a Manchester-ului), a facut un test pentru vopsea, inainte de a o folosi, informeaza "Daily Mail". Si-a aplicat-o seara, iar dimineata s-a trezit cu fata plina de umflaturi. In zilele urmatoare au aparut pete dureroase si rani. Speriata, tanara s-a internat la spital, unde a fost nevoita sa ramana trei zile sub supraveghere medicala, iar vederea la un ochi este inca afectata, scrie Click.

Si-a facut supernevasta. Inainte ca Reza Vossough sa se apuce sa modifice chirurgical infatisarea sotiei sale, femeia era o blonda care nu iesea cu nimic in evidenta. Avea sanii mici si ridurile incepeau sa-i brazdeze chipul. Dar Reza, chirurg estetician, nu si-a lasat sotia prada efectelor imbatranirii si i-a facut opt operatii estetice. Medicul Reza Vossough se poate lauda acum cu o supernevasta. Cany, 33 de ani, a capatat un look de manechin dupa ce sotul ei si-a exersat pe ea talentul de chirurg estetician. Opt interventii lungi si dificile au fost necesare pentru a o transforma pe Cany intr-o bomba sexy. I-a marit sanii, i-a facut nenumarate injectii cu botox, precum si trei lipoaspiratii, iar acum femeia a ajuns la dimensiunile 99-66- 89, scrie Libertatea.

La 112 ani s-a casatorit cu o fata de 17 ani. Un somalez in varsta de 112 ani si-a indeplinit visul. Ahmed Muhamed Dore s-a casatorit cu Safia Abdulleh, o adolescenta de 17 ani, pe care a asteptat-o sa creasca de cand era mica. Potrivit The Telegraph, sute de persoane au participat la nunta celor doi, un astfel de eveniment fiind unic in istoria Somaliei, scrie Libertatea.

A fost paralizata doi ani de la un simplu stranut. Victoria Kenny, o jurista de 53 de ani din Chichester, Marea Britanie, a ramas paralizata dupa un stranut. Timp de aproape doi ani a fost tintuita la pat, fiind salvata recent in mod miraculos. Victoria se uita la televizor in momentul in care a stranutat puternic si a simtit o durere cumplita in spate. In acel moment i s-a produs o ruptura de disc la coloana vertebrala si nervul sciatic i-a fost strivit intre doua vertebre. Din aceasta cauza, femeia a ramas paralizata. Nu mai putea sa mearga si chiar nu mai putea sa stea in picioare. "Durerile erau de nesuportat", a adaugat ea. Din fericire, in luna aprilie, medicii au supus-o unei operatii revolutionare care a salvat-o. I-au introdus "un cadru de plastic" in zona afectata de la coloana ver­­tebrala, scrie Click.

In timp ce era violata de 10 adolescenti, trecatorii radeau si faceau poze. Conform The Telegraph, o fata in varsta de numai 15 ani a fost violata de o banda de 10 tineri, in timp ce trecatorii radeau si filmau intreaga intamplare. Agresiunea a avut loc la balul organizat de liceul la care invata tanara. Fata, al carei nume nu a fost facut public, a fost atacata si violata chiar la ierisea din sala in care a avut loc balul. Timp de doua ore si jumatate tanara a fost umilita si agresata fizic si moral de cei 10 adolescenti. Autoritatile au fost anuntate de catre o femeie care locuia in apropiere de locul in care fata a fost violata, scrie Gardianul.