"Sperminatorul" a agatat 12 femei pe Facebook si le-a lasat insarcinate. Un barbat din Anglia si-a castigat porecla "Sperminatorul", dupa ce a agatat 12 femei pe Facebook si le-a lasat insarcinate. In varsta de 26 de ani, Dominic Baronet este originar din Telford, Shropshire si munceste intr-o fabrica. In timpul liber insa, acesta are un alt hobby: agatatul femeilor pe Internet. "Sperminatorul" isi alege cu grija victimele si foloseste aceeasi replica pentru toate: "Un milion de spermatozoizi au intrat, insa doar unul ti-a rezistat, iar asta te face sa fii cea mai buna!". Integral in Libertatea.

100.000 de dolari pentru o trufa alba. O trufa alba, care cantareste 750 de grame, a fost scoasa la licitatie zilele trecute, fiind cumparata cu suma de 100.000 de dolari. Licitatia a avut loc in Italia, la castelul din Grinzane Cavour, si a fost transmisa prin satelit in Hong Kong, unde ciuperca si-a gasit un cumparator care a oferit suma de 100.000 de dolari (aproximativ 67.300 de euro), precizeaza AFP. Aceasta nu este cea mai scumpa trufa alba cumparata vreodata, ci recordul il detine o astfel de ciuperca de 1,5 kilograme, care a fost vanduta pentru 330.000 de dolari. Integral in Libertatea.

Si-a trimis poza ca sa fie urmarit. Un britanic, dat in urmarire de politie, a trimis la ziarul local o poza cu el, nemultumit fiind de portretul robot dat publicitatii pentru a fi prins. Politia londoneza a emis presei o fotografie a lui Matthew Manard, cautat pentru jefuirea unei case, ca parte a unei represiuni impotriva criminalitatii in Swansea, relateaza Msnbc. Cand poza respectiva a fost publicata in ziar, tanarul de 23 de ani, dat in urmarire, a trimis ziarului o alta poza cu el, facuta in fata unei masini de politie. Integral in Click.

Cea mai mica mama din lume naste a treia oara. Stacey Herald, cea mai mica mama din lume (70 de cm), va naste pentru a treia oara, in ciuda avertismentelor medicilor. In tinerete, Stacey Herald a fost instiintata de medici cã o eventualã sarcinã i-ar putea fi fatala, intrucat exista posibilitatea distrugerii organelor interne. In varstã de 35 de ani, Stacey din Kentucky, SUA, sufera de Osteogenesis Imperfecta. Boala aceasta face ca oasele sa fie extrem de sensibile la fracturi, iar plamanii si o parte din organele interne sa nu se dezvolte suficient, scrie Click.

Expozitie in cimitire. Weekendul trecut,12 artisti si-au expus operele de arta funerara in cimitirul comunei franceze Moyeuvre-Grande, din Moselle, potrivit rtlinfo.be. Monumentele funerare, executate in lemn, sticla, mozaic, metal si chiar carton, incearca sa reflecte personalitatea defunctului, prin forma si materialele folosite. „Si stramosii nostri au folosit un repertoriu bogat de simboluri care ilustrau destinul nostru comun. Legea ii permite fiecaruia sa-si amenajeze mormantul asa cum isi doreste”, a declarat René Drouin, primarul comunei. Integral in EvZ.

Exmatriculata pentru ca s-a ras in cap. O adolescenta de 15 ani din Brisbane, Australia, a fost exmatriculata pentru ca si-a ras podoaba capilara in spirit de solidaritate cu cei bolnavi de cancer. Dupa ce tatal ei a fost diagnosticat cu leucemie, Emily Pirdham s-a hotarat sa faca tot posibilul sa convinga cat mai multi oameni sa doneze bani pentru persoanele care se lupta cu cancerul. Astfel, adolescenta si-a ras parul considerand ca acesta este un act de solidaritate cu persoanele care-si pierd parul din cauza chimioterapiei. Dar gestul fetei nu a fost privit cu ochi buni de profesorii colegiului la care ea studia, acestia considerand ca eleva nu respecta tinuta obligatorie a institutiei de invatamant, scrie Libertatea.