A plutit pe o bucata de gheata, alaturi de trei ursi polari. Un tanar de 17 ani din Canada a trait un cosmar dupa ce a ramas izolat pe o bucata plutitoare de gheata, alaturi de trei ursi polari. Tanarul a plecat intr-o expeditie de vanatoare impreuna cu unchiul sau, iar la un moment dat, snowmobilul lor s-a stricat, scrie Libertatea.

Un celebru dansator de flamenco isi insela sotia cu barbati. Fanii cunoscutului dansator spaniol de flamenco, Rafael Amargo, au trait zilele acestea un soc, dupa ce revista "Interviú" a publicat un interviu cu fosta sotie a artistului. Yolanda Jiménez, la randul sau dansatoare, spune ca, in timpul casniciei cu Rafael, acesta a inselat-o cu mai multi barbati. "Am stiut ca sotul meu este bisexual toti cei sapte ani cat am fost casatoriti, dar am acceptat acest lucru", spune frumoasa dansatoare, scrie Click.

Au facut sex in mijlocul pietei, pe o taraba cu legume. Doi adolescenti din Marea Britanie au fost arestati si condamnati marti pentru ca au facut sex in mijlocul unei piete alimentare pe o taraba cu legume. Desi sustine ca in momentul actului sexual era sub influenta alcoolului, David Shaw in varsta de 19 ani va trebui sa faca 50 de ore de munca in folosul comunitatii pentru acte de indecenta intr-un loc public, scrie Libertatea.

Protest in costum de baie impotriva virusului H1N1. Atentia sporita acordata gripei porcine de catre media a starnit reactii diverse in tarile afectate de pandemie. Astfel, in timp ce italienii sunt foarte panicati si marea lor majoritate apeleaza la serviciile medicilor la primele simptome ale gripei, alte popoare considera ca virusul H1N1 nu este atat de periculos precum se spune. In acest sens, un grup de feministe din Ucraina a decis sa protesteze impotriva propagandei alarmante pe care mass media si guvernelele o promoveaza printre cetateni. Astfel, cateva membre ale grupului Femen au defilat aproape dezbracate la temperaturi foarte scazute prin Piata Independentei din Kiev, fiind imbracate doar cu lenjerie intima construita din masti medicinale, scrie Click.

Cainii yoghini au pozat pentru un calendar. Dan si Alejandra Borris au adunat cativa caini de diverse rase, dupa care i-au pus sa stea in toate felurile si le-au facut poze. Cel putin asa pare. Adevarul din spatele calendarului e altul. Alejandra, instructoare de yoga, i-a tinut pe caini in pozitiile prezentate mai sus, iar apoi, pentru ca ea trebuia taiata din fotografii si, pe ici pe colo era nevoie de niste retusuri, Dan a apelat la Photoshop, scrie Libertatea.

Berlusconi a adormit la ceremonia dedicata caderii Zidului Berlinului. Premierul italian Silvio Berlusconi a atipit in timpul ceremoniilor dedicate celei de-a 20-a aniversari a caderii Zidului Berlinului, ce s-au desfasurat luni in capitala germana. Seful Consiliului de Ministri al Italiei i-a acordat intreaga atentie doamnei cancelar Angela Merkel in debutul festivitatii, dar puterea sa de concentrare nu a durat prea mult, scrie Click.

Le-au pus masca! Stapanii de animale sunt ingeniosi. Imediat ce au aflat ca gripa porcina se transmite si de la oameni catre necuvantatoare, au inceput sa caute solutii de protectie. Astfel, am descoperit intr-o gospodarie bucuresteana mai multe animale sau pasari purtand... masca antigripa porcina, scrie Libertatea.

"Big Brother" ataca soferii adolescenti. Filosofia "Big Brother" este acum prezenta si in cazul autoturismelor, atunci cand vine vorba de monitorizarea soferilor, mai ales a celor adolescenti. Ei bine, daca pana acum nu s-a facut vreun aparat care sa monitorizeze tinarul de la volan, cei de la GreenRoad s-au gandit sa realizeze unul, scrie AutoDigest.ro