Moni Columbeanu: „Nu mai am chef de nimic. De acum inainte chiar ma voi comporta ca o jigodie. Si asa se spun atatea lucruri urate despre mine, macar sa se spuna pe buna dreptate". (Click)

Kelly Brook: “E foarte usor sa ma dezbrac. O sa ma asigur ca va trebui sa renunt la haine pentru toate rolurile pe care le voi avea pe viitor! Pentru Calendar Girls am lucrat cu niste femei fantastice si m-am simtit minunat”. (Libertatea)

Pamela Anderson: “Stiam ca o sa se uite la film si o sa inteleaga ca sunt filmata in timp ce fac sex, iar copii sunt la varsta la care pot intelege multe. Le-am spus asa: Mami si tati se iubeau enorm si au filmat tot ce faceau asa ca o sa auziti despre asta si la scoala”. (Libertatea)

Veronica Gabor, mama Monicai Columbeanu: "Domnul Columbeanu e ginerele perfect, nu m-a jignit cu nimic, ma respecta, il respect. Mi-a adus si flori. Cred ca nu a inselat-o niciodata pe Monica. E serios, la locul lui, n-as putea sa cred asa ceva. N-as sfatui-o sa divorteze chiar daca Irinel o va insela pentru ca toti barbatii fac asta. Blondele sunt blonde, pe ultimul loc, ea, ca sotie si mama, e tot pe primul loc". (Libertatea)