Au gasit un soarece viu in chifle. Angajatii unui restaurant din Timisoara au primit, zilele trecute, un soarece viu in aceeasi punga cu chiflele. Ingroziti, oamenii au facut o plangere la Oficiul pentru Protectia Consumatorului. Patronul nu crede ca animalul s-a strecurat singur in punga, pentru ca aceasta nu era gaurita. El sustine ca vina pentru acest incident este a firmei de panificatie, noteaza Libertatea.

Robotul care imita simptomele gripei porcine. Oamenii de stiinta au creat un robot de marimea unui om, care emite simptomele gripei porcine. El a fost conceput pentru a imita diferitele semne provocate de infectarea cu virusul AH1N1, precum: transpitatia, convulsiile sau gemetele, scrie weirdasianews.com. Robotul este acoperit cu o imitatie a pielii, ceea ce favorizeaza redarea transpitatiei sau a lacrimilor si a fost creat pentru a ajuta medicii sa practice tratarea gripei porcine. Prin urmare, in situatia in care medicul administreaza un tratament necorespunzator, simptomele robotului se vor inrautati. De altfel, robotul este conceput sa imite si moartea daca starea lui nu este imbunatatita, scrie Click.

«Au parcat» calutul in centrul Timisoarei. Un cal abandonat, in noaptea de miercuri spre joi, in centrul orasului Timisoara a dat batai de cap autoritatilor. Desi trecatorii au sunat continuu la 112 pentru a anunta ca animalul e legat de gardul din fata unui liceu, politistii nu puteau interveni. “Legea nu ne permite, nu avem firme care sa se ocupe de acest lucru si noaptea, iar prima data calul trebuia controlat, sa nu fie bolnav”, a incercat sa se apere un politist comunitar, scrie Libertatea.

Nu mai poate avea caini pentru ca si-a ingrasat dalmatianul. Un tribunal din Anglia i-a interzis azi unui britanic sa posede caini timp de 10 ani, dupa ce si-a ingrasat pana la obezitate dalmatianul hranindu-l cu chipsuri si ciocolata. John Green, din Macclesfield, Cheshire, a fost condamnat in plus la 200 de ore de munca in folosul comunitatii. Responsabilii pentru protectia animalelor l-au avertizat pe Green in legatura cu pericolul prezentat pentru cainele sau, Barney, de alimentatia necorespunzatoare si i-au recomandat sa-l puna la regim, scrie Libertatea.

Politist in misiune, hartuit de o pisica neagra. Un politist texan a avut parte recent de o intalnire bizara cu o pisica mult prea prietenoasa. Agentul Keith Urban a oprit un sofer indolent in trafic, langa o ferma parasita, insa in timp ce scria amenda, o pisica neagra a inceput sa se dea bine pe langa el. Afectiunea felinei a mers mult mai departe si a degenerat in escaladarea politistului. In ciuda faptului ca era hartuit, agentul si-a continuat treaba, iar soferul si-a primit pedeapsa cuvenita, scrie Click.

Au supravietuit doua luni pe mare, fara mancare. Opt membri ai unei familii din Papua Noua Guinee au supravietuit peste doua luni in deriva in Oceanul Pacific, mancand doar lemn si nuci de cocos aduse de apa. Tinerii, majoritatea minori, au ajuns prizonieri ai apei dupa ce barca lor a ramas fara combustibil in timpul unei calatorii spre o insula vecina. Acestia au fost salvati, dupa doua luni de zile, de o nava americana de pescuit. Din pacate, unul dintre ei si-a pierdut viata in timp ce a sarit peste bord pentru a-si recupera niste haine pe care i le-a luat vantul, scrie Libertatea.

Calendarul sexy al "tocilarilor" din IT. Printre casnice sexy si supermodele, pentru anul 2010 isi face loc si sexy-calendarul "tocilarilor" din IT. Pe paginile celor 12 luni vor aparea in pozitii pe cat posibil sexy, personalitati din lumea web si IT. Banii din vanzarea acestui calendar vor fi donati in scopuri caritabile. Pretul acestui calendar este de 10 lire sterline, scrie Click.

Prizonierii indieni, obligati sa fie sclavii vacilor. Indienii din inchisoarea din localitatea Uttar Pradesh vor incepe un program, in zilele ce urmeaza, prin care vor deveni... sclavii vacilor. Dupa cum se stie, vaca e animal sfant in India, iar detinutii vor primi mai multe animale de care sa aiba grija pentru a le fi iertate pacatele comise si pentru a face un lucru bun. Acestia vor trebui sa spele si hraneasca vacile si, ulterior, vor beneficia de laptele pe care tot singuri il vor mulge, noteaza Libertatea.

Merg pe carbuni incinsi, ca sa le fie iertate pacatele. Indienii din Kasaragode il sarbatoresc in fiecare an pe zeul Theyyam, care a scapat de pacate dupa ce a facut baie in foc. Anul acesta, sarbatoarea s-a tinut cu mare fast, zilele trecute, cand barbatii din sat au adunat un morman de carbuni incinsi, peste care au trecut in fuga, pe rand, pentru a fi iertati pentru pacatele lor. Unul dintre ei, imbracat in frunze de cocos si coji de nuca, era reprezentarea zeului Theyyam, scrie Libertatea.