«Omul-soparla»: «M-au inselat toate femeile». Ieseanul, care sufera de ihtioza, o boala din pricina careia aproape toata suprafata corpului sau a fost acoperita de o crusta groasa, s-a casatorit prima data la 19 ani. “Aratam ca un om normal la acea varsta, doar pielea imi era mai aspra in unele zone. Boala a inceput sa fie vizibila de la varsta de 40 de ani”, isi incepe Daniel trista poveste a vietii. “La 19 ani m-am casatorit civil cu o fata pe care o iubeam nebuneste. M-am despartit de ea dupa noua luni, cand am aflat ca se prostitua. Apoi m-am insurat inca o data si am divortat din nou, pentru ca si cea de-a doua nevasta ma insela. Am incercat sa-mi refac viata alaturi de alte trei femei. M-am despartit si de ele, dupa ce am aflat ca s-au culcat cu alti barbati. M-au inselat toate femeile iubite din viata mea”, spune, oftand, ieseanul, citat de Libertatea.

S-a maritat cu iubitul mort. O frantuzoaica a primit o dispensa speciala din partea presedintelui Nicolas Sarkozy pentru a se putea marita cu logodnicul ei mort intr-un accident de masina in urma cu un an. Magali Jaskiewicz, in varsta de 26 de ani si mama a doi copii, s-a casatorit avand alaturi portretul iubitului ei, devenind oficial, imediat dupa ceremonie, vaduva acestuia, noteaza Cancan.

Bancnota facuta din oua. Se spune ca intre anii 1945 si 1949, banii chinezesti erau atat de neinsemnati, incat un singur ou costa 10.000 yuani (aproximativ 80 de euro). Probabil acest aspect l-a influentat pe un artist din sudul Chinei, cand a realizat o bancnota uriasa (8 metri lungime si 4 latime), doar din oua, potrivit weirdasianews.com. Si daca va intrebati cum de o opera de arta realizata dintr-un ”material” atat de perisabil, nu se transforma in omleta, iata care este explicatia: bancnota este, de fapt, realizata din pietre ce au forma unui ou, noteaza Click.

In urma cu 100 de milioane de ani, crocodilii aveau cioc de rata. Un grup de cercetatori de la Universitatea din Chicago, SUA, a gasit sub nisipurile din Niger, Africa, fosilele unor crocodili cu colti si ciocuri ca de rata. Animalele de prada au trait in urma cu 100 de milioane de ani pe continentul Gondwana, din care s-au format America de Sud, Africa, Antarctica si Australia, iar trei din cele cinci schelete descoperite de savanti apartin unor specii care nu erau cunoscute pana in prezent. Reptilele preistorice masurau pana la sapte metri lungime si aveau picioarele foarte lungi, scrie Libertatea.

O fetita de 11 ani a condus masina pe care nu o mai stapanea mama ei beata. O fetita de 11 ani a preluat controlul masinii la volanul careia se afla mama sa, in stare avansata de ebrietate. Politia poloneza a oprit masina in care mai erau doi fratiori ai micutei soferite, de 2 si 5 ani, informeaza Click.

A vizitat 194 de tari in zece luni. Indianul Kashi Samaddar a stabilit un record mondial dupa ce a vizitat toate cele 194 de tari de pe Pamant in cel mai scurt timp de pana acum: 10 luni si sapte zile. Barbatul, in varsta de 55 de ani, si-a inceput calatoria in Olanda si a terminat-o la Kosovo. El a cheltuit peste 400.000 de euro, scrie Cancan.

Doua degete si un dinte ale lui Galileo Galilei, regasite dupa 100 de ani. Doua degete si un dinte ale lui Galileo Galilei, despre care se stia ca au fost pierdute acum 100 de ani, au fost gasite gratie unui colectionar si vor fi expuse incepand din primavara anului viitor, noteaza Libertatea.

Au cultivat un dovlecel in forma de rata. Marilyn si Lionel Partridge, doi pensionari din Anglia, au descoperit, in gradina lor din spatele casei, un dovlecel in forma de... rata. Celor doi nu le-a venit sa creada ca o leguma poate semana atat de tare cu o pasare domestica. Si nepotica lor Sophie, de doi ani, a crezut ca e o ratusca adevarata si a inceput sa se joace cu dovlecelul, noteaza Libertatea.

S-a gasit "certificatul de deces" al lui Isus. Cercetatoarea Barbara Frale a a scris o carte, The Shroud of Jesus the Nazarene, dupa ce a cercetat Giulgiul din Torino, in care mentioneaza ca are dovada mortii lui Isus Hristos. Un fel de... certificat de deces, scrie Libertatea.

Ii platea pe copii sa il scuipe si sa urineze pe el. Un barbat din Thousand Oaks, SUA, a fost arestat zilele trecute, dupa ce mai multi elevi ai unei scoli generale au declarat ca acesta ii platea pentru ca sa isi bata joc de el. Potrivit site-ului gazette.com, acuzatul mergea la scoala cand copiii aveau pauza si ii platea sa urineze pe el, sa il scuipe in fata si sa il injure. El apela numai la baietei, iar unii dintre ei erau de acord, bucurosi ca vor avea mai multi bani de buzunar, noteaza Libertatea.

A murit in timp ce se masturba. Un barbat din Germania si-a gasit sfarsitul in timp ce se auto-satisfacea. Heinz W, in varsta de 55 de ani, a fost gasit mort de sotia sa in dormitor, imbracat intr-un costum de piele si legat de gat cu un lant. "Isprava" germanului a iesit la iveala, cand sotia sa, convinsa ca partenerul ei a fost ucis de un obsedat sexual, a mers la compania de asigurari pentru a ridica asigurarea acestuia de viata. Compania a refuzat sa-i plateasca vaduvei cei 300.000 de euro pe motiv ca barbatul a murit in circumstante suspecte, noteaza Libertatea.

Mos Craciun, interzis de teama pedofililor. Micutii din SUA care-i vor scrie anul acesta lui Mos Craciun nu vor mai primi raspuns, pentru ca acest serviciu a fost inchis de teama pedofililor. Pana anul trecut, copiilor care-i scriau lui Mos Craciun le raspundea un grup de voluntari din Alaska. Dupa ce un pedofil s-a strecurat in randul acestora, serviciul a fost intrerupt, scrie Libertatea.