Jurnalistul Florian Bichir, "candidat" la presedintia Romaniei. Libertatea a inventat un candidat la Presedintie, in persoana jurnalistului Florian Bichir. Surpriza! Romanii ne-au crezut, pentru ca nu stiau care sunt prezidentiabilii reali ai tarii. Romanii au avut, ieri, sansa democratica de a-si alege viitorul presedinte al statului! Un drept istoric, castigat in decembrie 1989, pentru care mii de oameni si-au pierdut viata, inlaturand un sistem dictatorial bazat pe teroare! Din nefericire insa, dupa 20 de ani de asa-zisa democratie, inca mai exista romani care nu au retinut nimic din cultura politica a libertatii! Concret, ziarul nostru a inventat un candidat la Presedintie si in urma cu trei zile a mers cu el prin tara pentru a cere voturile romanilor! Concluzia: cu o usurinta fantastica, oamenii si-au exprimat intentia de a-l vota pe colegul nostru Florian Bichir, pe care l-au vazut de cateva ori la televizor, nestiind insa ca simpaticul jurnalist nu candideaza pentru cea mai inalta functie in stat!

Japonezii au Pepsi cu aroma de fasole. Japonezii mananca ciudatenii. Nu sunt la extrema, dar uneori fac niste combinatii de parca preferi sa tii o cura de slabire, mai bine decat sa mananci. Ultima astfel de inventie e in materie de bauturi racoritoare. Astfel, in Japonia a aparut recent Pepsi cu aroma de fasole uscata. Potrivit site-ului cnngo.com, Pepsi Azuki are o culoare rosiatica, e foarte putin carbonatat si are un gust dulceag. Insa... iese in evidenta prin mirosul foarte urat pe care il are, scrie Libertatea.

Cei mai urati caini din lume! Daca pentru concursurile de frumusete canina exista standarde precise pentru evaluarea unui exemplar, la patrupedele de mai jos tocmai acele standarde sunt incalcate „caineste". Pagina electronica a cotidianului „Unione Sarda" a publicat recent o colectie de fotografii cu cei mai urati caini. Pentru a „aprecia" aspectul acestor caini, nu trebuie un ochi de cunoscator, ci inima tare. Mai ales pentru cei care trebuie sa petreaca si noaptea in casa cu ei. Integral in Click.

Are sase degete la o mana si sapte la cealalta! Un pakistanez care a fost inzestrat de Mama Natura cu sase degete la o mana si sapte la cealalta nu este deloc complexat de defectul sau din nastere, ba dimpotriva. Barbatul, caruia nici prin gand nu ii trece sa se opereze, este incantat de ciudatenia lui, motiv pentru care merge frecvent la emisiunile TV din tara sa natala, unde se mandreste cu degetele in plus, despre care spune ca sunt functionale, scrie Cancan.

A plecat sa cumpere un ziar si a mers 600 de kilometri in directia gresita. Conform The Telegraph, un barbat in varsta de 80 de ani, care sufera de o forma usoara de dementa, a plecat dimineata sa isi cumpere un ziar si a ajuns sa conduca 600 de kilometri. Eric Steward, din orasul Yass, New South Wales, a facut o manevra gresita si a ajuns pe autostrada care face legatura intre Sydney si Melbourne. Dupa noua ore, Steward a decis sa traga pe dreapta si sa ceara ajutorul politistilor. Integral in Gardianul.

A pastrat 66 de ani un trabuc al lui Winston Churchill. Un trabuc fumat de Winston Churchill in timpul unei conferinte din al Doilea Razboi Mondial a fost pastrat timp de 66 de ani. Christian Williams, in varsta de 33 de ani, din Horncastle, Lincs, a mostenit trabucul pe jumatate fumat, intr-o cutie de carton, de la bunicul sau, soldatul Ronald, care era majordom la conferinta desfasurata la Casablanca in 1943. Ronald i-a spus nepotului sau ca trabucul valoreaza in jur de 900 de euro, insa Christian nu l-a vandut si a decis sa-l pastreze ca pe o adevarata comoara, scrie Libertatea.